Harta site-ului
Ajutor
Metode şi tehnologii de evaluare la orele de matematică
Metode şi tehnologii de evaluare la orele de matematică

S-a organizat seminar teoretico-practico la disciplina matematică cu tema : „Metode şi tehnologii de evaluare la orele de matematică” în incinta gimnaziului Ustia, la data de 20 noiembrie 2015 . La seminar au fost prezenţi 18 profesori de matematică.
Conform agendei zilei Andrieş Valentina a prezentat în Power Point un suport teoretic cu tema: “Metode şi tehnologii de evaluare la orele de matematică.” S-a explicat etapele pentru proiectarea unui test, de asemenea fiecare profesor de matematică a primit setul de materiale necesare.. La etapa a doua a seminarului s-a prezentat ora publică în clasa a VI-a cu tema „Numere întregi” profesor doamna Gîlcă Tatiana şi în clasa a IX-a cu tema „Cercul” – profesor Zavtoni Olga. Sînt profesoare foarte receptive la tot ce e nou privind învăţămîntul din raion şi Republică. Dumnealor pun pe prim-plan omenia şi calmul. Clădesc în sufletul elevilor 
dragostea faţă de carte şi mai ales faţă de disciplina matematica. La rîndul său elevii au fost foarte activi demonstrînd cunoştinţele anterioare acumulate în cadrul orelor de matematică. Menţionez efortul cadrelor didactice din instituţie, care şi-au manifestat creativitatea, profesionalismul în prezentarea orelor demonstrative la cel mai înalt nivel.

Aduc sincere mulţumiri directorului doamna Tomaş Valentina, profesorilor Gîlcă Tatiana şi Zavtoni Olga pentru implicarea activă în cadrul seminarului, deasemenea administraţiei şi a întregului colectiv de profesori din Gimnaziul Ustia.

 

Valentina ANDRIEŞ,
specialist principal în problemele
învăţămîntului preuniversitar.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Metode şi tehnologii de evaluare la orele de matematică - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta