Harta site-ului
Ajutor
Mesajul Preşedintelui raionului Grigore POLICINSCHI cu ocazia sărbătorii Ultimului sunet
Mesajul Preşedintelui raionului Grigore POLICINSCHI cu ocazia sărbătorii Ultimului sunet

Dragi absolvenţi, elevi !

Astăzi pentru voi clopoţelul şcolar va suna pentru ultima oară în unul de studiu 2011-2012. A fost un an greu, cu adevărat dar noi autoritatea publică locală, administraţia raională  am făcut tot posibilul ca voi să nu simţiţi greutăţile, să aveţi toate condiţii bune de activitate, să aveţi posibilitatea să vă exprimaţi cu cele mai frumoase realizări pe parcursul acelor competiţii sportive, competiţii din domeniul învăţămîntului, acelor concursuri pe care le–aţi organizat şi la care aţi participat, acele întruniri ale tineretului, măsuri de salubritate, acele multe lucruri frumoase la care voi aţi contribuit toţi împreună.

Vreau să-mi exprim încrederea că toţi tinerii care vor avea examene vor demonstra abilităţi şi capacităţi frumoase şi vor primi note foarte bune. Vreau să-mi exprim încrederea că veţi merge mai departe, veţi deveniţi oameni adevăraţi. Aş vrea să vă îndemn, dragi absolvenţi, desigur să fiţi adevăraţi patrioţi ai neamului, ai raionului Dubăsari, să păstraţi sentimentul de mîndrie pentru şcoală şi pedagogii voştri.Oricît de anevoioase ar fi cărările destinului, să reveniţi mereu la baştină, la acei care v-au călăuzit în drumul vostru de a deveni buni cetăţeni ai Moldovei.

Dragi elevi, sărbătoarea ultimului sunet este pentru voi un prilej de evaluare a succeselor obţinute pe parcursul acestui an şcolar, dar şi un imbold de autoperfecţionare. Vă doresc vacanţă plăcută, multe evenimente frumoase pe parcursul verii, astfel încît noul an de studii să vă adune bine odihniţi, întremaţi, cu noi forţe pentru atingerea unor noi culmi ale cunoaşterii.

Onoraţi pedagogi, Stimaţi părinţi !

Dumneavoastră retrăiţi pentru a cîta oară clipa despărţirii de discipolii ce v-au devenit scumpi şi dragi pe parcursul anilor de şcoală. În scurt timp sutele de absolvenţi din raion vor păşi emoţionaţi în imensul univers al maturităţii.Ne bucură faptul că majoritatea cadrelor didactice au manifestat responsabilitate profesională, şi-a făcut onest datoria, astfel încît elevii au beneficiat de grija şi atenţia necesară.


Stimaţi profesori, părinţi, Vă felicit cu ocazia încheierii anului de studii 2011-2012. În numele Consiliului raional Dubăsari, îmi exprim recunoştinţa pentru truda asiduă pe care o depuneţi pentru dăruirea, patriotismul şi devotamentul de care daţi dovadă în permanenţă, contribuind la formarea generaţiilor de mîine şi realizînd prin aceasta transformări calitative în procesul de dezvoltare a societăţii. 

Vă doresc să vă bucuraţi de succesele copiilor dumneavoastră pe care cu adevărat „i-aţi dădăcit” pe parcursul acestui an de învăţămînt. Noi vom face tot posibilul ca condiţiile de absolvire, de petrecere a examenelor să fie bune, să fie cît mai prietenoase pentru copiii noştri.Cu respect,
Preşedintele raionului Dubăsari

Grigore Policinschi

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Mesajul Preşedintelui raionului Grigore POLICINSCHI cu ocazia sărbătorii Ultimului sunet - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta