Harta site-ului
Ajutor
Mesajul Preşedintelui raionului Dubăsari cu prilejul Zilei Victoriei
Mesajul Preşedintelui raionului Dubăsari cu prilejul Zilei Victoriei

Stimaţi locuitori ai Raionului Dubăsari ! Din numele Consiliului Raional Dubăsari, Vă adresez sincere felicitări cu ocazia aniversării a 74 ani de la Victoria în Marele război pentru Apărarea Patriei din anii 1941-1945 şi 75 ani de la eliberarea Moldovei de sub ocupaţia fascistă. Vă doresc Pace, sănătate, fericire, prosperitate şi multă bunătate sufletească.
În aceste zile de Mai noi trebuie să ne aducem aminte de buneii şi străbuneii noştri care au luptat pentru a elibera Uniunea Sovietică şi întreaga Europa de ocupaţia fascistă. A fost un război straşnic cu zeci de milioane de ostaşi, oameni paşnici, copii, ucişi pe câmpurile de luptă, în lagărele de concentrare sau din cauza bombardamentelor, bolilor, frigului sau foametei, şi cu milioane de familiii distruse de durere.
Dar viaţa merge mai departe şi este o obligaţiune creştinească să păstrăm Memoria şi Respectul pentru ei. Să păstrăm Pacea şi să promovăm prietenia, colaborarea şi dezvoltarea relaţiilor între oameni, popoare, ţări!
Să nu renunţăm niciodată la istoria noastră, la eroii noştri, să rămânem pentru totdeauna recunoscători faţă de toţi cei care ne-au adus libertatea, să facem tot posibilul ca reintegrarea ţării noastre Republica Moldova, să fie realizată în comun cu întărirea suveranităţii şi independenţei Republicii Moldova ca stat european, ca stat cu un trecut, un prezent şi un viitor demn de memoria Veteranilor.
Nu vom da uitării eroii căzuţi şi cei care au supravieţuit deoarece gloria lor este veşnică. Veşnica pomenire eroilor şi victimelor Marelui război pentru Apărarea Patriei ! Trăiască Marea Victorie ! Trăiască 9 Mai !
 
Cu deosebit respect,
Grigore POLICINSCHI,
Preşedintele raionului Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Mesajul Preşedintelui raionului Dubăsari cu prilejul Zilei Victoriei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta