Harta site-ului
Ajutor
Mesajul Preşedintelui raionului dl Gr. POLICINSCHI cu prilejul zilei de 1 septembrie
Mesajul Preşedintelui raionului dl Gr. POLICINSCHI cu prilejul zilei de 1 septembrie

Stimaţi profesori, părinţi, elevi 
Începutul noului an de studii 2013-2014, îmi oferă plăcutul prilej de a Vă felicita şi a-mi exprima înalta apreciere a activităţii cadrelor didactice şi a contribuţiei semnificative în educarea tinerei generaţii.

De fiecare dată, 1 septembrie ne oferă fericire, împlinire, zîmbete şi bucurii, începînd cu cei mai mici, care păşesc pentru prima dată în lumea cunoştinţelor, şi pînă la cei mai mari, care continuă să se instruiască, să acumuleze cunoştinţe pentru a face faţă cerinţelor noi pe care la înaintează viaţa şi comunitatea.


Necătînd la toate greutăţile financiare, organizatorice, reieşind din faptul că instituţiile de învăţămînt au trecut în administrarea nivelului II, Consiliul raional Dubăsari în comun cu conducătorii instituţiilor, Direcţia învăţămînt, tineret şi sport vom depune toate eforturile necesare pentru asigurarea cadrelor didactice, lucrătorilor din domeniul învăţămînt cu condiţii bune pentru ca copiii, tinerii noştri să aibă posibilitatea să înveţe şi să îşi demonstreze abilităţile atît în cadrul orelor de educaţie cît şi extraşcolare.


Stimaţi profesori, conştientizăm cu toţii că responsabilitatea care Vă aparţine în educarea tinerei generaţii este enormă şi, de aceea, în numele Consiliului raional Dubăsari, Vă aduc sincere mulţumi pentru dragostea, devotamentul pe care îl manifestaţi în munca Dumneavoastră nobilă, contribuind astfel la formarea generaţiei de mîine şi realizînd prin aceasta transformări calitative în procesul de dezvoltare a societăţii.
Vă doresc sănătate, ani de viaţă rodnică, răbdare şi tact, bunăstare, noi realizări şi noi împliniri în acest an de studiu.

Dragi părinţi, adevăratele emoţii le trăiţi Dumneavoastră prin stări de bucurie şi speranţă pentru copiii Dumneavoastră, care astăzi pentru prima dată păşesc pragul şcolii. Vă felicit cu aceste momente pline de fericire, dorindu-vă linişte, răbdare, împliniri şi prosperitate mulţumindu-vă pentru implicarea activă şi susţinere la crearea condiţiilor mai bune elevilor.

Dragi elevi,
primiţi cele mai sincere felicitări şi urări de bine cu ocazia începerii noului an de învăţămînt. Multe succese, hărnicie, dăruire şi curaj pentru a vă face visele împlinite.

Cu respect,
Preşedintele raionului Dubăsari
Grigore Policinschi


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Mesajul Preşedintelui raionului dl Gr. POLICINSCHI cu prilejul zilei de 1 septembrie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta