Harta site-ului
Ajutor
Mesajul Preşedintelui de felicitare cu 8 martie
Mesajul Preşedintelui de felicitare cu 8 martie

Mult stimate doamne şi domnişoare, Dragele noastre mame, bunici, surori, fiice, soţii,

Luna martie este prima lună a primăverii, cînd toată natura renaşte şi razele soarelui încep să ne mîngîie uşor. Pură concidenţă sau nu, în această lună se sărbătoreşte, pe lîngă mărţişor şi Ziua Femeii, a Mamelor. Femeia este cea mai importantă fiinţă din lume, mamă şi iubită – elemente fără de care întregul univers nu ar exista. Ei îi datorăm, într-un fel sau altul, totul: dragostea, viaţa, educaţia, împlinirea, alinarea, succesul, pentru că este o sursă inepuizabilă de energie, forţă, optimism, un exemplu viu de curaj, înţelepciune, indulgenţă şi inteligenţă. Parcă nu ne-ar ajunge superlative, pentru a-i contura efigia şi totuşi, ceea ce îşi doreşte este atît de puţin – respect şi un pic de recunoştinţă, acestea asigurîndu-i din plin echilibrul interior ca să emane atîta căldură, gingăşie şi fericire în jur.
Cu această ocazie, permiteţi-mi să-mi exprim întreaga stimă şi admiraţie faţă de poziţia civică a Dumneavoastră, care denotă o voinţă puternică, patriotism, dragoste de viaţă şi deosebite calităţi sufleteşti şi să Vă adresez cele mai alese urări de sănătate, fericire, prosperitate şi realizarea tuturor doleanţelor.
Va doresc, doamnelor şi domnişoarelor, să aveţi parte de o primăvară plină de iubire şi armonie, aducîndu-Vă în dar un firav mărţişor, simbol al dragostei, care, prin spiritul său de primăvară, să zăbovească cît mai mult în sufletul Dumneavoastră.
Fiţi înconjurate de căldură, tandreţe, armonie, dragoste, înţelepciune, zîmbete de copii, bunăstare şi fie ca pacea şi înţelegerea să domine mereu în familiile Dumneavoastră.

Cu drag şi respect pentru Dumneavoastră,

Preşedintele raionului Dubăsari, Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Mesajul Preşedintelui de felicitare cu 8 martie - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta