Harta site-ului
Ajutor
Mesajul Președintelui raionului, Sergiu Grigoriev de „Ziua Poliției”
Mesajul Președintelui raionului, Sergiu Grigoriev de „Ziua Poliției”

Stimați colaboratori ai Inspectoratului de Poliție Dubăsari, ofițeri și angajați civili din serviciul polițienesc al Republicii Moldova, în numele cetățenilor raionului Dubăsari primiți cele mai calde urări de bine cu prilejul Zilei Poliției Naționale. Această profesie nobilă însumă calitățile de patriotism, bărbăție, devotament, omenie și spirit de sacrificiu, manifestat pe tărâmul polițienesc, demne de urmat pentru fiecare locuitor și cetățean al raionului și țării.
Din primele zile de independență, cetățenii țării noastre au înțeles că poliția este stâlpul de bază pe care se ține pacea, legea și stabilitatea în țara noastră.
Cu acest prilej, din numele meu personal și al Consiliului raional Dubăsari vă mulțumim pentru munca asiduă și efortul pe care îl depuneți zi de zi pentru ca oamenii să se simtă în siguranță și pace. Îmi exprim recunoştinţa şi gratitudinea pentru devotamentul, curajul civic, patriotismul şi responsabilitatea manifestate în îndeplinirea obligaţiunilor de serviciu, participare la activităţile publice organizate de autorităţile publice locale din raion, activitate notorie în combaterea criminalităţii, menţinerea ordinii publice în zona de securitate a Republicii Moldova.
Sunt ferm convins că datorită eforturilor comune, poliția, va rămâne și în continuare de a fi cartea de vizită a unei țări, care prin acțiunile ei conturează imaginea incontestabilă a omului legii în fața cetățenilor, iar stima și respectul cetățenilor pentru activitatea notorie pe care o prestați să vă înzestreze cu bărbăție și dorința de a purta cu cinste distincția de polițist- protector al comunității.
 
Cu profund respect,
Președintele raionului Dubăsari
Sergiu GRIGORIEV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesajul Președintelui raionului, Sergiu Grigoriev de „Ziua Poliției” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta