Harta site-ului
Ajutor
Mesajul Președintelui raionului, pentru dna Larisa BRADUCEAN Șef Direcție învățământ general Dubăsari, cu ocazia zilei de naștere!
Mesajul Președintelui raionului, pentru dna Larisa BRADUCEAN Șef Direcție învățământ general Dubăsari, cu ocazia zilei de naștere!

Stimată dna Larisa BRADUCEAN!
 

Astăzi este ziua în care, tradiţional, primiți, cele mai sincere urări de bine, de sănătate şi de împlinire!
Este o ocazie și pentru mine să vă adresez cuvinte de felicitare, urându-vă multă sănătate, bunăstare şi fericire. Sunteţi la o frumoasă vârstă - plină de viaţă, energie, vigurozitate. Vă dorim ca toate lucrurile minunate care au împlinit viața Dvs, cât în domeniul profesional atât și personal, să cunoască o continuitate frumoasă, să genereze mereu buna dispoziţie şi forţă de a merge înainte, dorința de a deveni un model de profesionalism, de devotament, inteligenţă şi verticalitate.
Fie ca lumina acestei sărbători să vă inunde şi mai mult sufletul de pace și liniște, iar această zi frumoasă să vă servească drept pistă în drumul spre noi împliniri şi realizări. Viaţă îndelungată, plină de succese şi bucurii de la cei dragi.

Un sincer La Mulți Ani!
 
Cu stimă și respect,
Grigore FILIPOV,
Președintele raionului Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Mesajul Președintelui raionului, pentru dna Larisa BRADUCEAN Șef Direcție învățământ general Dubăsari, cu ocazia zilei de naștere! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta