Harta site-ului
Ajutor
Mesaj oficial al președintelui raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV către cetățenii raionului Dubăsari
Mesaj oficial al președintelui raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV către cetățenii raionului Dubăsari

Stimați angajați ai Consiliului raional Dubăsari! Dragi concetățeni!

Alături de toate mesajele de felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă, vin către dumneavoastră cu o postare oficială privind situația la moment creată în cadrul activității Consiliului raional Dubăsari. Este trist pentru raion, când perturbările și situațiile fără precedent, de care avem parte la moment, se întâmplă în raionul nostru. Astăzi, 31 decembrie, în cadrul unei ședințe convocate, am venit către toți angajații subdiviziunilor Consiliului raional Dubăsari cu un mesaj de felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă și totodată cu o mulțumire pentru toată susținerea și încrederea acordată. De altfel, țin să menționez că cu toții avem dreptul să cunoaștem cum stau lucrurile la moment. De aceea vă aduc la cunoștință tuturor acest mesaj oficial:
În fapt, la 16 decembrie curent, Consiliul raional Dubăsari, cu votul a 14 consilieri, a emis Decizia nr. 4/6, care ulterior, la data de 23.12.2020 a fost notificată de către Cancelaria  de Stat a Republicii Moldova. Astfel, privind Decizia prenotată și întru evitarea producerii a unor prejudiciii ireparabile prin executarea în continuare a actului administrativ contestat și depașirea atribuțiilor, am ținut să aduc la cunoștința angajaților subdiviziunilor Aparatului Președintelui raionului și subdiviziunilor cu statut de persoană juridică despre suspendarea Deciziei nr. 4/6 din 16.12.2020.
La moment declar oficial că președintele raionului Dubăsari Grigore FILIPOV este în exercițiu.
Avem mult de muncit, multe de învățat, dar împreună și cu izbândă le vom reuși pe toate.
Să petrecem anul care pleacă cu multă mulțumire și să zicem Anului Nou 2021 care vine un Bun Venit!
La Mulți Ani!


 
Cu stimă,
Președintele raionului Dubăsari
Grigore FILIPOV

 

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesaj oficial al președintelui raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV către cetățenii raionului Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta