Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de solidaritate de Ziua independenței Ucrainei
Mesaj de solidaritate de Ziua independenței Ucrainei

În fiecare an, pe 24 august, poporul ucrainean, stat vecin cu Republica Moldova, celebrează cea mai importantă sărbătoare naţională – Ziua Independenţei Ucrainei. În această zi, în 1991, Rada Supremă a Republicii Sovietice Socialiste Ucrainene de atunci, a adoptat Declaraţia de Independenţă a Ucrainei, iar ca rezultat s-a format actualul Stat ucrainean.
Declaraţia de Independenţă a încoronat lupta de secole a poporului ucrainean pentru dreptul de a avea propriul lor stat, libertatea de a dezvolta cultura naţională, de a fi un membru cu drepturi depline al comunităţii internaţionale.
Cu prilejul celebrării celei de-a 31-a aniversare a Independenţei, vicepreședintele raionului Dubăsari, dl Vlad Izman, Consiliul raional Dubăsari vine cu un mesaj de solidaritate față de vecinii noștri, care de ziua independenței luptă pentru independență. „Stimate popor ucrainean, astăzi celebrați Ziua independenței. De 6 luni, sunteți expuși la un șir de încercări. Necătând la schimbările la care este expusă țara, vă doresc ca consolidarea în continuare a suveranităţii naţionale şi a democraţiei, precum şi dezvoltarea unei economii de piaţă competitive, participarea activă în viaţa comunităţii globale, perspectivele de integrare europeană ale ţării să reprezinte o garanţie sigură a prosperităţii Ucrainei şi calitatea sa de membru în familia european”.
Cu înaltă considerațiune,
Vicepreședintele raionului
Vlad Izman

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesaj de solidaritate de Ziua independenței Ucrainei - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta