Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de felicitare pentru domnul Vasile BĂTRÎNCEA, consilier raional, Cetățean de Onoare al raionului Dubăsari, cu ocazia zilei de naștere!
Mesaj de felicitare pentru domnul Vasile BĂTRÎNCEA, consilier raional, Cetățean de Onoare al raionului Dubăsari, cu ocazia zilei de naștere!

Mult stimate domn Vasile BĂTRÎNCEA!

Cu prilejul zilei de naştere și frumosului jubileu de 60 de ani, pe care îl  marcaţi azi la 30 mai, Vă adresez, cu deosebită plăcere, gândurile cele mai calde însoțite de sincere urări de bine și sănătate.
Vă exprimăm recunoştință pentru devotamentul, capacitățile şi  calitățile profesionale, precum şi pentru onestitatea, responsabilitatea și spiritul gospodăresc ce le manifestați zi de zi.
De asemenea, titlul onorific ,,Cetățean de Onoare” al raionului Dubăsari, conferit Dumneavoastră de către consilierii raionali, ține în mod deosebit de implicarea în viața publică a raionului nostru.
Vă dorim multă, multă sănătate, bucurii, prosperitate, realizări frumoase întru prosperarea raionului Dubăsari!
 

Cu respect,
Grigore FILIPOV,
Președintele raionului Dubăsari!

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesaj de felicitare pentru domnul Vasile BĂTRÎNCEA, consilier raional, Cetățean de Onoare al raionului Dubăsari, cu ocazia zilei de naștere! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta