Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației!
Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației!

Stimaţi lucrători din domeniul social
 
Anual, în a treia dumincă a lunii septembrie, este consemnată sărbătoarea Dumneavoastră profesională.
Cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației, din numele conducerii raionului și a Consiliului raional Dubăsari, aduc sincere felicitări și mulțumiri cu deplină recunoștință tuturor celor care fac parte din sistemul de asistență socială din raion – funcționari, lucrători și asistenți sociali, asistenți personali, pentru munca enormă şi deloc usoară, curajul și dedicația tuturor angajaților din domeniu, colegilor din cadrul Direcţiei asistență socială și protecția familiei.
Prin munca asiduă pe care o depuneți în activitatea nobilă,  în rezultatul căreia cele mai dezavantajate pături ale societăţii beneficiază de susţinere, sprijin şi asistenţă necesară pentru a depăşi situaţiile de criză din viaţa lor, dovediți că profesia de asistent/lucrător social este o predestinare de a oferi dragoste, empatie și compasiune.
Cu ocazia zilei profesionale, vă urez tuturor fericire, bucurii, prosperitate şi sănătate, să fiţi mereu plini de energie, răbdare, echilibru şi tenacitate, cutezanţă, iar toate dificultăţile să le depăşiţi cu tărie şi încredere.
Să Vă bucurați de respectul colegilor, de gratitudinea şi zâmbetul celor cărora le veniți zilnic în ajutor, de liniște în familii, de armonie în suflete şi belşug în casele Dumneavoastră.

Cu deosebit respect,
Președintele raionului Dubăsari
Grigore FILIPOV


 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesaj de felicitare cu prilejul Zilei lucrătorului din sfera protecției sociale a populației! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta