Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de felicitare cu ocazia zilei profesionale a psihologului
Mesaj de felicitare cu ocazia zilei profesionale a psihologului

Deloc întâmplător faptul că, la mică distanţă de Ziua profesională a pedagogului, comunitatea îi omagiază pe cei care activează cu dăruire într-un domeniu conex, şi acesta axat pe aspectele formării generaţiei tinere. Este vorba despre psihologi, cei care, la ora actuală, sunt, fără exagerare, mâna dreaptă a cadrelor didactice, partenerii şi ajutorul de nădejde în soluţionarea multiplelor probleme cotidiene din învăţământ.
Stimaţi colegi, cu ocazia Zilei profesionale a psihologului vin cu cele mai sincere urări de bine pentru toți psihologii care activează în instituțiile de învățământ raional, pentru psihologii din cadrul Serviciului de asistenţă psihopedagogică, pentru cei care stau la paza spiritului echilibrat al comunității tinere în aceste timpuri, cu siguranţă fără precedent prin numeroase şi dificile provocări cotidiene.
Psihologul, ca regulă, este solicitat în situații de criză și de incertitudine. Pentru a le face faţă el are nevoie de logică, rigoare, corectitudine și de multe alte calităţi umane şi profesionale care îl definesc ca specialist consacrat. Pentru psiholog, lucrul bine făcut se soldează cu fapte şi manifestări concrete din partea beneficiarilor, iar expresia supremă a acestuia este personalitatea liberă și integră, creativă şi mereu dornică de cunoaştere în eterna operă de explorare a lumii înconjurătoare. Prin activitatea lor, psihologii şcolari contribuie  la implementarea strategiilor educaționale moderne, fiind  primii la apel atunci când este vorba despre susținerea și incluziunea eficientă, şcolară şi socială, a copilului aflat în dificultate.
De Ziua profesională a psihologului, exprim înalta apreciere şi sincera recunoştinţă pentru munca dumneavoastră în beneficiul societății. Succese remarcabile, sănătate, bunăstare, fericire și împliniri pe calea aleasă!  
Cu respect,
Tatiana LUNGU,
Șef Serviciul de asistenţă psihopedagogică

 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Mesaj de felicitare cu ocazia zilei profesionale a psihologului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta