Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de felicitare cu ocazia „Ultimului sunet ”
Mesaj de felicitare cu ocazia „Ultimului sunet ”

Dragi elevi, onorați profesori, stimați părinți!
 
Fiecare apropiere de finalul unui an şcolar, ce se întâmplă tradițional între două anotimpuri frumoase, ne amintește despre festivitatea ”Ultimului sunet”, ce anunță bucuria vacanței, pentru cei mici, și sunetul clopoțelului ultimului careu școlar. Ultimul Sunet este evenimentul când sentimentele de împlinire și mândrie îi copleșește atât pe elevi, cît și pe profesoriCu acest deosebit prilej Vă aduc sincere felicitări pentru anul școlar 2021 - 2022 care s-a încheiat cu multe succese, experiențe noi și lecții învățate.
Dragi absolvenţi, făcând acum o retrospectivă al timpului petrecut în școala natală, vă îndemnăm să luaţi cu voi tot ce aţi învăţat mai bun în aceşti ani. Să aveţi încredere în voi şi să fiţi convinşi că ceea ce aţi realizat până în acest moment înseamnă enorm pentru reuşita în viitoarea profesie, dar şi în viaţă: numai învăţând, muncind şi continuând să perseveraţi, veți ajunge să asigurați calitatea şi succesul. Iar rețeta succesului constă în puterea de voință demonstrată în a face bine lucrurile tot timpul, de a ști să-ți folosești puterile pentru a insista ca proiectele începute să meargă înainte.
Onorați profesori, în numele Consiliului raional Dubăsari, îmi exprim recunoştinţa pentru truda asiduă pe care o depuneţi zi de zi, pentru dăruirea şi devotamentul de care daţi dovadă în permanenţă, contribuind la formarea generaţiilor de mâine. Îmi exprim respectul şi admiraţia pentru faptul Dumneavoastră aţi manifestat responsabilitate profesională, astfel încât elevii au beneficiat de grija şi atenţia necesară, iar rezultatele muncii depuse fiind observate în succesele înregistrate la examenele de absolvire, la olimpiadele raionale, naţionale şi internaţionale.
Să aveți parte de o vară frumoasă, să acumulați energie suficientă pentru realizările, provocările, dar și oportunitățile care vă așteaptă.
Vă dorim multă putere, succese în activitate, împliniri și satisfacții pentru efortul depus, să vă bucuraţi din plin de clipe frumoase, alături de cei dragi.
 
 
Cu deosebit respect și profundă considerațiune,
Grigore FILIPOV
Președintele raionului Dubăsari


 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesaj de felicitare cu ocazia „Ultimului sunet ” - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta