Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de felicitare al Președintelui raionului Dubăsari cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului!
Mesaj de felicitare al Președintelui raionului Dubăsari cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului!

Dragi copii! Stimați părinți!
 

Astăzi 1 iunie, în prima zi de vară,  celebrăm Ziua Internaţională a Copilului, prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om – copilăria. Este încă un motiv, pentru noi maturii, de a fi mai atenți cu copii, de a le oferi sprijin, de a-i aprecia şi a-i iubi, şi de a promova bunăstarea lor în toată lumea. 
Din partea Consiliului raional Dubăsari și a mea personal, adresez un sincer La Mulţi Ani tuturor copiilor și de asemenea tuturor părinților! Să vă bucurați de copiii voştri sănătoşi și norocoși! Să le acordați toată atenția și dragostea Dumneavoastră! Să creșteți fiice și feciori destoinici, mândri de țara noastră, să păstrați și să continuați tradițiile naționale. 
Vă îndemn, dragi copii, să păstrați întotdeauna copilăria în suflet, ca o rază de lumină, să vă bucurați de această perioadă de neuitat a vieții, plină de aventuri și momente frumoase. Astăzi de Ziua Copilului, începe și marea vacanță. Să vă odihniți din plin și să acumulați forțe noi. Să fiți curioși și ingenioși.
 
La Mulți Ani tuturor copiilor!
 
 
 
Cu mult drag,
Grigore FILIPOV,
Președintele raionului Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesaj de felicitare al Președintelui raionului Dubăsari cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta