Harta site-ului
Ajutor
Mesaj de felicitare al președintelui raionului cu prilejul sărbătorilor de iarnă și Anul Nou!
Mesaj de felicitare al președintelui raionului cu prilejul sărbătorilor de iarnă și Anul Nou!

Stimați locuitori ai raionului Dubăsari, dragi  prieteni!
 

Iată că suntem la cumpăna dintre ani, doar câteva clipe ne mai despart de Noul An 2021, și atmosfera de sărbătoare a cuprins deja întreaga ţară.
Sărbătorile de iarnă sunt încărcate de speranţă şi bucurie, ne oferă prilejul de a fi alături de cei dragi, de a ne regăsi puterile pentru a depăşi blocaje şi obstacole, totodată oferindu-ne un nou început.
Anul 2020 a fost un an plin de încercări, de noi începuturi, provocări. Cu toții am simțit necesitatea să fim mai responsabili, mai atenți și mai uniți, datorită încercărilor la care am fost expuși. Vă mulțumesc la toți și la fiecare în parte pentru aportul adus la dezvoltarea și bunăstarea raionului Dubăsari.
În ajunul acestor frumoase sărbători de iarnă, din numele Consiliului raional Dubăsari și al meu personal, vă aduc sincere și calde felicitări, urări de sănătate, fericire și prosperitate!
Fie ca Anul Nou 2021 să intre cu belşug în casele Dumneavoastră cu multă dragoste, armonie şi bucurie. Vă doresc să aveți un an fericit, cu realizări importante, cu aspirații înalte, plin de bucurii și împliniri!
La mulţi ani!


 
Cu respect și gânduri bune,
Președintele raionului Dubăsari
Grigore FILIPOV

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Mesaj de felicitare al președintelui raionului cu prilejul sărbătorilor de iarnă și Anul Nou! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta