Harta site-ului
Ajutor
Menţinerea ordinii publice în teritoriul raionului - o prioritate pentru dl Preşedinte al raionului
Menţinerea ordinii publice în teritoriul raionului - o prioritate pentru dl Preşedinte al raionului

În vederea asigurării ordinii publice şi respectării drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor din raionul Dubăsari, preşedintele raionului dl Grigore POLICINSCHI a avut o întrevedere de lucru cu comisarul CPR Dubăsari dl Vitalie GRABOVSCHI. În cadrul întîlnirii au fost discutate măsurile întreprinse de Comisariatul raional de poliţie întru menţinerea ordinii publice şi asigurarea securităţii publice, şi anume, supravegherea respectării ordinii publice pe străzi, artere rutiere şi în alte locuri publice în vederea asigurării ordinii publice şi securităţii personale a cetăţenilor. De asemenea, a fost discutată pregătirea pentru perioada rece a anului al sectoarelor şi a punctelor mobile de poliţie din teritoriul raionului, dotarea cu îmbrăcăminte corespunzătoare a colaboratorilor de poliţie şi utilaje de încălzire.
În cadrul întrevederii a fost discutat şi planul de acţiuni ce va fi desfăşurat în legătură cu sărbătorirea „Zilei Poliţiei Naţionale”, care se marchează anual la 18 decembrie.


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Menţinerea ordinii publice în teritoriul raionului - o prioritate pentru dl Preşedinte al raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta