Harta site-ului
Ajutor
Membrii Organizaţiei Teritoriale Dubăsari a Societăţii Orbilor din Moldova s-au întrunit la o masă rotundă
Membrii Organizaţiei Teritoriale Dubăsari a Societăţii Orbilor din Moldova s-au întrunit la o masă rotundă

La data de 20 iulie curent, în incinta localului ,,Retro” din s. Coşniţa a fost organizată o masă rotundă ,,Scopuri bine definite se ating prin muncă eficientă în echipă”, la care au participat membrii de grup ai satelor Coşniţa şi Pohrebea ai Organizaţiilor Teritoriale Dubăsari ,,Societatea Orbilor din Moldova (SOM)”.

Întrunirea dată fiind condusă de către dna Svetlana Chiriţa şi dl Anatol Naghiţ, a avut drept scop discutarea diferitor aspect legate de implicarea cît mai activă a membrilor în activitatea Organizaţiei Teritoriale Dubăsari, realizarea unui feedback între participanţi.

Tot în cadrul întrunirii date a fost prezentat Planul de activitate al OT Dubăsari al SOM pe perioada iunie-decembrie 2014, raportor- A. Naghiţ. În urma prezentării date participanţii au venit cu diferite prouneri, sugestii c ear duce la îmbunătăţirea activităţii organizaţiei.

Una dintre propunerile venite din partea dnei Cornienco Sofia, ar fi divizarea grupului s. Coşniţa în 2 subgrupe din cauza numărului mare de membri al căror responsabili să fie dnei şi dna Cibuc Polina.

De asemenea, s-a propus ca pînă în luna octombrie current, din rîndul membrilor grupurilor satelor Coşniţa şi Pohrebea să fie selectat şi organizat un colectiv de muzică uşoară, pentru participarea la diferite festivaluri şui activităţi organizate pentru nevăzători şi slabvăzători. La finele acestui eveniment toţi participanţii au avut parte de un concert organizat de ei înşişi la care Sergiu Cibuc, ne-a bucurat auzul cu cîntecele frumoase interpretate cu drag de el.

Membrii participanţi la această măsură au recunoscut utilitatea deosebită a acestui eveniment întru reabilitarea social a persoanelor cu dizabilităi vizuale şi au adus mulţumiri dlui Macari Gheorghe pentru oferirea gratuită a localului.

  1. Naghiţ, Preşedintele OT Dubăsari SOM

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Membrii Organizaţiei Teritoriale Dubăsari a Societăţii Orbilor din Moldova s-au întrunit la o masă rotundă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta