Harta site-ului
Ajutor
Membrii Consiliului Europei manifestă interes faţă de raionul Dubăsari
Membrii Consiliului Europei manifestă interes faţă de raionul Dubăsari

Preşedintele raionului Dubăsari Grigore POLICINSCHI a avut astăzi o întîlnire cu dl Owen MASTERS, membru al delegaţiei Consiliului Europei în Republica Moldova, coordonatorul Programului "Măsuri de consolidare a încrederii". Pentru început, dl Masters s-a întîlnit cu Aparatul preşedintelui raionului Dubăsari, în cadrul căreia a avut parte de o mică introducere istorică ce priveşte constituirea şi modul de amplasare a localităţilor din teritoriul raionului Dubăsari, problemele cu care se confruntă locuitorii acestui raion şi perspectivele de realizare şi dezvoltare a raionului.

Apoi, conform agendei stabilite şi la solicitarea membrului Consiliului Europei, împreună cu conducerea raionului a efectuat vizite de lucru şi întrevederi cu reprezentanţii autorităţilor publice locale de nivelul I, şi anume a vizitat localităţile Doroţcaia, Molovata şi Cocieri.

Domnul Masters s-a aflat într-o vizită de lucru în teritoriul raionului Dubăsari ca urmare a invitaţiei Preşedintelui raionului Dubăsari pentru a vizita localităţile raionului, în cadrul întîlnirii dlui Owen Masters cu reprezentanţii Congresului Autorităţilor Locale din Moldova din 14 noiembrie current.

Ec. Racoveţ
sp. pr. în probl. relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Membrii Consiliului Europei manifestă interes faţă de raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta