Harta site-ului
Ajutor
Medicul de Familie persoana de încredere a fiecărui cetățean
Medicul de Familie persoana de încredere a fiecărui cetățean

Astăzi, 19 mai este marcată Ziua Internaţională a Medicului de Familie. Medicul de familie, este acel medic care promovează, sprijină și tratează familia.
Medicul de familie este persoana care asigură accesibilitate continuă și nelimitată la asistență medicală indiferent de vârstă.
Medicul de familie reprezintă veriga de legătură dintre pacient și celelalte servicii medicale, fiind cel care îndrumă pacientul către specialiști și investigații suplimentare.
Dragi medici de Familie, care activați în instituțiile medicale din teritoriul raionului Dubăsari, vă aducem felicitări cordiale și urări de sănătate. Aveți un rol colosal în depistarea și tratarea locuitorilor. Dvoastră  sunteți consilierul, confidentul și psihoterapeutul pacientului, afișând o disponibilitate reală, chiar și după finalizarea programului de lucru, prin acces la telefon și vizite la domiciliu. Astăzi vrem să vă mulțumim pentru munca cu abnegație pe care o desfășurați zilnic. Astăzi îi sărbătorim pe acei oameni care sunt mereu aproape de familiile noastre, cu profesionalism, răbdare şi înţelegere, pe specialiştii care au un rol major în sistemul medical prin permanentul contact cu pacienții.
Marina LUPAȘCO, programator

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Medicul de Familie persoana de încredere a fiecărui cetățean - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta