Harta site-ului
Ajutor
Master-class "Confecţionarea decoraţiunilor de primăvară" la Biblioteca Publică Raională
Master-class "Confecţionarea decoraţiunilor de primăvară" la Biblioteca Publică Raională

Conform programului de activitate, la data de 11 martie 2015 în cadrul Bibliotecii Publice Raionale sa desfăşurat un Master-class "Confecţionarea decoraţiunilor de primăvară" având ca scop explicarea mai simplă a modului în care natura renaşte după o iarnă lungă şi friguroasă şi în acelaşi timp dezvoltarea imaginaţiei  şi  dorinţei de a învăţa lucruri noi, interesante pentru copii. În cadrul acestui master-class au participat 25 de elevii din clasele a I - VI-a, unde au confecţionat mai multe modele de decor.

Când este vorba despe decorul de primăvară, primele momente care ne apar în imaginaţiei sunt legate de transformarea casei, biroului de serviciu într-un loc mai luminos, mai strălucitor şi  mai înviorător.

Copiii energici şi creativ au utilizat  diverse materiale tradiţionale aţă, lână, hârtie şi carton colorat, ziare, clei, lipici precum şi mai puţin tradiţionale mărgeluşe, nasturi, şerveţele de masă, luciu, pânză, flori şi frunze uscate, crenguţe. Materialele necesare pentru confecționarea mărțișoarelor au fost procurate din banii alocaţi de către Consiliul Raional Dubăsari cu confirmarea Preşedintelui Raionului.

În final copii foarte entuziasmaţi au creat diverse felicitări şi au confecţionat mai multe modele de decor pentru localul bibliotecii, cum ar fi diverse flori realizate prin diferite metode, pomul fericirii, crenguţe cu flori vii colorate.

Toate decorurile confecţionate sunt expuse în bibliotecă, pentru a vesti buna venirea a anotimpului primăvăratic ce trezeste natura din somnul lung al iernii. Primavara este un anotimp atât de frumos, încât merită celebrată aşa cum se cuvine. Dacă spiritul primăvăratic vă inspiră în crearea a ceva frumos, atunci neapărat trebuie să împodobiţi  casa sau locul de muncă cu decoraţiuni de primavara. Lăsaţi-vă purtata de val, visaţi şi bucuraţi-vă de această perioadă minunata a anului.

Victoria Moşneaga

Şef Biblioteca Publică Raională Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Master-class "Confecţionarea decoraţiunilor de primăvară" la Biblioteca Publică Raională - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta