Harta site-ului
Ajutor
Masă rotundă - părinte - elev
Masă rotundă - părinte - elev

La data de 10 februarie 2023 în sala de festivități a Liceului Teoretic ”Mihai Eminescu” or. Dubăsari a fost plină de emoții trăite de elevii din clasa 1"B", părinți și profesori.
O ședință de părinți cu genericul: ”Masă rotundă - părinte - elev”. 
Elevii ghidați de învățătoarea lor, mereu dedicată dna Valentina Sultan, ne-au bucurat cu rezultatele muncii lor în semestrul I a anului de studii, au cântat, au dansat, au recitat poezii.
Părinții au venit cu ”O practică avansată - rolul meu de părinte” cu idei de inspirație, valori cultivate și conștientizări din propria experiență în educația copiilor, în special la vârsta de 7-8 ani când ajung prima oară la școală. Cu ce probleme, situații deosebite, dar și întrebări contradictorii se confruntă familia la această vârstă. Soluții și experiențe trăite care ne ajută să trecem mai ușor prin provocările acestei perioade. 
Le mulțumim oaspeților care au acceptat invitația la acest eveniment, dnei directoare Angela Ivanov, dnei bibliotecare care a venit și cu un dar cât o avere (un set de cărți pentru elevi) și învățătoarelor din cadrul catedrei claselor primare.
Ședințele cu părinții organizate de dna Valentina Sultan sunt de fiecare dată evenimentele speciale care ne încarcă de emoții pozitive pentru o perioadă lungă și au o prezenţă a părinților de 100% sunt mereu așteptate cu drag.
De această dată am dat start unui nou proiect ”O practică avansată - rolul meu de părinte” care a avut succes și sperăm să dea roade în perioadele următoare.

 Nadejda BONDARENCO, părinte

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Masă rotundă - părinte - elev - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta