Harta site-ului
Ajutor
Marşul Victoriei la Holercani
Marşul Victoriei la Holercani

Pe data de 8 mai, anul curent, în incinta Casei de Cultură din s. Holercani a avut loc Festivalul – Concurs raional al Orchestrelor de Fanfară "Marşul Victoriei”, ediţia a III-a, unde au participat 6 fanfare din 4 localităţi ale raionului Dubăsari. Festivalul este organizat cu ocazia marcării a 66 ani de la Victoria în Marele Război pentru Apărarea Patriei.
Evenimentul a luat start prin Marşul prestat de către reprezentanţii fanfarelor şi de către batalionul nr. 3 din r- ul Dubăsari.  Manifestarea a decurs la un nivel înalt, ce a redat o atmosferă plăcută participanţilor. Astfel, la finalul festivalului-concurs s-au evoluat fanfarele participante şi s-au prezentat cîştigătorii, oferindu-le diplome şi prime. De premiul întîi s-au învrednicit 2 orchestre din două localităţi Ustia şi Holercani- fanfare "Gh. Ticu”, care au încălzit sufletele celor şase veterani veniţi din s. Cocieri, s. Molovata Nouă şi s. Doroţcaia, copiilor, părinţilor, tinerilor prezenţi şi nu în ultimul rînd juriului de specialitate – reprezentanţi ai Ministerului Culturii. Pe locul II au fost plasate alte două fanfare din două localităţi Doroţcaia şi Holercani - (fanfara medie). Iar pe locul III au fost plasate fanfara de fete din s. Holercani şi fanfara din s. Oxentea.
În desfăşurarea evenimentului s-a simţit o susţinere vastă din partea conducerii Consiliului raional Dubăsari şi o colaborare calitativă a secţiei Cultură- ca organizator cu primăriile implicate în realizarea măsurii respective. Diplomele pentru merit şi primele au fost acordate din bugetul raionului Dubăsari.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Marşul Victoriei la Holercani - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta