Harta site-ului
Ajutor
Managerii instituțiilor de învățământ general din raion au fost convocați în ședință de lucru
Managerii instituțiilor de învățământ general din raion au fost convocați în ședință de lucru

Astăzi 23 ianuarie curent, conform planului de activitate și agendei de lucru, șefa Direcției învățământ general Dubăsari dna Larisa BRADUCEAN, a convocat în ședință de lucru managerii instituțiilor de învățământ din raion.
Doamna Larisa BRADUCEAN a salutat prezența tuturor și a oferit un cuvânt de salut vicepreședintelui raionului dl Gurii ISAC, invitat în cadrul ședinței date, care și-a exprimat atitudinea de mulţumire și deschiderea pentru o conlucrare eficientă.
Potrivit ordinei de zi, la întrunire au fost puse în discuţie mai multe activităţi de ordin organizatoric în procesul instructiv-educativ pentru perioada actuală. În debutul ședinței, de către reprezentanții Direcției raionale siguranța alimentelor Criuleni și Dubăsari au fost prezentate principiile și mecanismele de organizare a alimentației copiilor/elevilor în instituțiile de învățământ general din raion. Un aspect important în procesul instructiv-educativ actual este întreprinderea măsurilor pentru prevenirea și combaterea infecțiilor COVID și gripa aviară, temă abordată de către conducerea direcției și discutată cu cei prezenți, dar şi rezultatele tezelor semestriale pentru semestrul I.  
La fel au fost discutate diverse modificări legislative în domeniul educației, punerea în aplicare a actelor normative ce țin de Nomenclatorul tipurilor de documentație școlară și raportare în învățământul general și a Metodologiei de evaluare a performanțelor individuale ale personalului didactic din instituțiile de învățământ primar și secundar în vederea stabilirii sporului pentru performanță individual, punerea în aplicare a Instrucţiunii cu privire la mecanismul de cooperare intersectorială pentru prevenirea primară a riscurilor privind bunăstarea copilului.
În încheierea ședinței, șefa Direcției învățământ general doamna Larisa BRADUCEAN a menționat importanța și necesitatea respectării Codului de etică în instituțiile de învățământ din raion.

Dumitru BOLGARI, metodist, Direcţia Învăţământ General

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Managerii instituțiilor de învățământ general din raion au fost convocați în ședință de lucru - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta