Harta site-ului
Ajutor
Managerii școlari s-au întrunit într-o ultimă ședință de lucru
Managerii școlari s-au întrunit într-o ultimă ședință de lucru

La data de 29 decembrie 2020, în sala de şedinţe a Consiliului raional Dubăsari,  managerii şcolari din instituţiile de învăţământ  general din raion s-au intrunit într-o ultimă şedinţă din acest an, organizată de Direcţia învățământ general Dubăsari.
Vicepreședintele raionului dl Dmitri POPA, invitat la ședință, a salutat din numele Consiliului raional Dubăsari prezența tuturor și a mulțumit pentru toată munca depusă în această perioadă deloc ușoară, când domeniul educației a fost cel mai expus provocărilor legate de pandemia cu Covid-19.
Totodată, în cadrul întrunirii date, conform ordinei de zi, au fost repartizate diplome ale discipolilor din instituțiile de învățământ, obținute în cadrul diferitor concursuri școlare și extrașcolare, și facturile cu sumele bănești pentru bursierii semestrului II al anului de învățământ 2019-2020 și bursierii semestrului I al anului de învățământ 2020-2021, domeniul educație și sport.
Şedinţa s-a încheiat cu felicitări cu ocazia sărbătorilor de iarnă, cu urări de bine, cu zâmbete şi cu speranţa că anul care vine va fi un an cu multe succese, realizări şi multe bucurii.
 
Tatiana GHERB,
specialist principal

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Managerii școlari s-au întrunit într-o ultimă ședință de lucru - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta