Harta site-ului
Ajutor
Magia sărbătorilor de iarnă a prins lumină în raionul Dubăsari
Magia sărbătorilor de iarnă a prins lumină în raionul Dubăsari

Consiliul raional Dubăsari, în data de 22 decembrie 2017, a îmbrăcat mantia Sărbătorilor de iarnă.
În prezenţa Conducerii raionului Dubăsari, a funcţionarilor publici din cadrul Consiliului raional, tinerilor, micuţilor şi părinţilor, buneilor și tuturor doritorilor din localitatea Coşniţa, miile de luminiţe au fost aprinse sub numărătoarea inversă, ce au vestit sosirea Crăciunului şi Anului Nou, sărbători aşteptate cu mult entuziasm de toată lumea.
În cuvântul său de salut, dl Președinte al raionului a menționat că ,,sunt convins că aceste zile, toate se îmbină și au un miros de Anul Nou dar și o semnificație aparte”. De asemenea, dl Policinschi a subliniat importanța acestui eveniment și anume că aceste luminițe, aprinderea lor, s-a organizat pentru a crea o sărbătoare pentru cei mici, pentru părinți și vizitatori ai raionului Dubăsari. Totodată dl Președinte a ținut să mulțumească părinților și ,,să vă îndemn să păstrăm și să păzim ceea ce s-a făcut, să vă mândriți cu faptul că la Coșnița se află sediul Consiliului raional Dubăsari”.
Pe lângă amalgamul de lumini aprinse, atmosfera de sărbătoare se datorează desigur bradului împodobit, ce simbolizează viaţă, trăinicie şi sănătate.
Magia frumoaselor sărbători a venit și cu un program artistic pregătit de către Direcția cultură și turism, pentru a scoate în evidență gingășia și căldura perioadei de iarnă.
Feeria frumoaselor sărbători dedicate Anului Nou și Crăciunului au perindat prin colindele şi urăturile, care au răsunat în cadrul micului program artistic pregătit de către copiii  de la Grădinițele Nr.1 și Nr. 2 din comună, elevii Liceului Teoretic “Ion Creangă” şi discipolii Școlii de arte.
Toți copiii, tinerii care au contribuit la crearea și redarea simbolicii acestor frumoase sărbători au fost răsplătiți cu dulciuri și daruri din partea Consiliului raional Dubăsari.
Marina LUPAȘCO,
Secția informare, transparență și relații cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Magia sărbătorilor de iarnă a prins lumină în raionul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta