Harta site-ului
Ajutor
Lupte amicale disputate între elevii Școlilor sportive raionale Dubăsari, Criuleni și orașul Dubăsari
Lupte amicale disputate între elevii Școlilor sportive raionale Dubăsari, Criuleni și orașul Dubăsari

La data de 19 septembrie în s. Pîrîta de Hramul localității de către Primăria Pîrîta în parteneriat cu Clubul sportiv Respect-Gym și Școala sportiva raională Dubăsari a fost organizat în incinta sălii de box și kickboxing un meci amical între copii și juniori la K-1. La această măsură au participat 37 de sportivi din așa cluburi ca Thai Boxing Club, or. Chișinău, Garuda, Școala sportivă de box din or. Dubăsari, Școala sportivă raională de box din or. Criuleni și desigur sportivii din Clubul sportiv Respect-Gym din localitate. Au fost disputate 14 întâlniri amicale pe regulile K-1 și boxului clasic. Sportivii au fost premiați cu diplome și medalii. Am rămas satisfăcuți de evoluția sportivilor noștri care și-au demonstrat bărbăția pe ringul de luptă. Aș vrea să menționez că din cele 14 lupte disputate 10 au fost câștigate de sportivii noștri: Sava Andrian,Tincul Daniel, Boșcănean Igor, Bacioi Marin, Bucătaru Sergiu, Cvasa Cristian, Craijdan Cătălin, Larionov Cristian, Moiseev Roman, Zolotcov Vadim.
Bravo pentru caracterul demonstrat pe ringul de luptă.  Lui Gatman Sergiu și Sandu Mihai le dorim mai mult curaj și nu să se întristeze ,principalele victorii îi așteaptă încă înainte. Mulțumim echipelor care au acceptat invitația noastră și ne-au susținut și desigur antrenorilor Stepan Kyrlig(Thaiboxing Club), Rustam Alimov( Garuda), Arînov Serghei( Școala sportivă din or. Dubăsari). Personal aș vrea să mulțumesc mult Primarului s. Pîrîta d-lui I. Soltan, directorului Școlii sportive d-lui V. Nagalisov pentru susținerea acordată. Mulțumesc mult tuturor părinților care ne-au ajutat la prepararea bucatelor gustoase. La fel mulțumim mult d-nei Furculița Viorica care ne-a oferit pentru sportivi plăcințele și apă. Sperăm la o conlucrare fructuoasă pe viitor.
Adrian GHERLAC,
antrenor, Școala sportivă raională Dubăsari

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Lupte amicale disputate între elevii Școlilor sportive raionale Dubăsari, Criuleni și orașul Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta