Harta site-ului
Ajutor
Lunarul bibliotecii școlare
Lunarul bibliotecii școlare

În scopul trezirii la elevi a interesului pentru carte Liceul Teoretic „Ion Creangă” Coşniţa, cât şi celelalte instituţii preuniversitare din raion, au organizat Lunarul bibliotecii şcolare cu tema „Biblioteca – popas de suflet pentru cei mici”. 
În acest scop, la data de 08 octombrie 2018, elevii clasei I-a B au vizitat biblioteca şcolii, care este foarte modernă şi funcţională. Picii au fost foarte atraşi de tot ceea ce au găsit acolo, fiind impresionaţi de modul cum este compartimentat spaţiul: secţia pentru cei mici şi secţia pentru elevii claselor mai mari. Au fost aşezaţi la mese, în spaţiul destinat sălii de lectură, unde au făcut cunoştinţă cu colecţiile de cărţi aranjate după diferite criterii. După ce au primit toate explicaţiile necesare de la doamna bibliotecară, Valentina Meleca, vizita a continuat cu întrebări despre autorii cărţilor prezentate, apoi a urmat familiarizarea copiilor cu regulile de păstrare a cărţilor. 
Sincere mulţumiri doamnei Valentina pentru excursia organizată. Elevii au rămas entuziasmaţi de ceea ce au văzut şi au promis că vor deveni cititori devotaţi ai bibliotecii şcolare.
Pe parcursul lunii octombrie urmează să fie organizate vizite pentru toţi elevii dornici de carte din toate clasele, unde vor fi prezentate filmuleţe, jocuri literare, recitaluri de poezii.

Lilia RUSU, Specialist în domeniul învățământului primar
Direcția Învățământ General

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Lunarul bibliotecii școlare - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta