Harta site-ului
Ajutor
Lucrurile bune se fac împreună
Lucrurile bune se fac împreună

Pe data de 21 august 2019 în LT Doroțcaia a avut loc Conferința cu genericul: „Managementul proiectelor educaționale”. La Conferință au participat cadre didactice și elevi din liceu, precum și profesori din LT Holercani, gimnaziul Ustia, gimnaziul Pîrîta, LT „M. Eminescu” or. Dubăsari.
În mesajul de salut, doamna director Bacioi Viorica, a menționat că proiectele  implementate în LT Doroțcaia sunt orientate spre realizarea Obiectivelor Globale de Dezvoltare Durabilă, prin prisma politicilor educaționale promovate de MECC. În cadrul Conferinței au susținut discursuri despre modul de implementare a proiectelor profesorii: Constantinov-Postolachi Natalia  (proiectele „Integrarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă în învățarea limbii engleze” și „i-Citizen: Asigurarea siguranței online a copiilor și tinerilor prin cetățenia digitală”), Grigoriev Elena („Proiecte naționale și internaționale integrate în predarea disciplinelor școlare”), Filipenco Tatiana, Andronatiev Olga (proiectul național „Colectarea separată a deșeurilor”).
Elevele Ivanov Elena și Berzan Nicoleta au vorbit despre felul în care s-au încadrat elevii din LT Doroțcaia în Acțiunea ecologică „Hai, Moldova!”, iar Constantinov Anastasia și Berzan Diana au prezentat informații și dovezi, privind impactul proiectelor la implementarea cărora au participat, menționând și despre excursiile de care au beneficiat prin Republica Moldova și în Germania.
Pe parcursul Conferinței, doamna director-adjunct Sajin Nelea, a colectat propuneri, sugestii și întrebări, în baza cărora au avut loc discuțiile finale și întocmirea rezoluției.
Adresăm felicitări cu începutul anului școlar 2019-2020 tuturor partenerilor de educație.
Galina PLEȘCO,
director-adjunct responsabil de educație, LT Doroțcaia

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Lucrurile bune se fac împreună - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta