Harta site-ului
Ajutor
Lucrările de reparaţie a grădiniţei de copii „Viorica” din s. Pîrîta au luat sfîrşit
Lucrările de reparaţie a grădiniţei de copii „Viorica” din s. Pîrîta au luat sfîrşit

La data de 23 decembrie anul curent, preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi a participat în cadrul lucrărilor şedinţei comisiei de recepţie la finalizarea lucrărilor de renovare a Blocului "E” al grădiniţei de copii din s.Pîrîta. Comisia de recepţie, condusă de primarul satului Pîrîta, dl Soltan Iurie, în componenţa reprezentanţilor în domeniul construcţiilor, a situaţiilor excepţionale şi reprezentatul Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare împreună cu dl Dumitru Ciocoi, director "Eurogalex Prim” s-au întrunit pentru a da un calificativ lucrărilor recent finalizate care au durat timp de un an, demarînd la sfîrşitul anului 2012. 
Prin implementarea acestui proiect investiţional au fost executate lucrări de renovare a blocului E, împrejmuirea, construcţia  unui pavilion de joc pentru copii, inclusiv amenajarea acestuia  cu topogan, nisipieră, a fost procurat mobilierul, lenjerie şi atributele necesare  pentru o grupă de creşă.
Acest proiect este rezultatul eforturilor comune ale preşedintelui raionului, dl Grigore Policinschi şi a întregii echipe a Consiliului raional, a primarului satului Pîrîta, dl Soltan Iurii în parteneriat cu PNUD, care a susţinut financiar executarea lucrărilor de reparaţie, desigur cu contribuţia Consiliului raional Dubăsari şi a banilor alocaţi din bugetul local, fapt pentru care, dna Olga Munteanu, directoarea grădiniţei, a adus mulţumiri, menţionînd necesitatea creării condiţiilor bune de activitate. 
Dl Dogotaru Anatol, reprezentatul PNUD-ului, a apreciat fără obiecţii că lucrările de reparaţii au fost finalizate cu succes.
Dl Grigore Policinschi, evaluînd calitatea lucrărilor, a rămas satisfăcut de cele văzute, aducînd sincere mulţumiri tuturor celor care au contribuit la realizarea acestui proiect pentru rezultatele bune obţinute, dorindu-i directoarei şi întregului colectiv al grădiniţei, succese frumoase în munca pe care o realizează şi tot ce s-a făcut să aducă folos copiilor pentru mai buna lor dezvoltare.

Natalia Pocinoc, corector


Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Lucrările de reparaţie a grădiniţei de copii „Viorica” din s. Pîrîta au luat sfîrşit - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta