Harta site-ului
Ajutor
Lucrările de reamenajare şi reconstrucţie a "Complexului Memorial c.Cocieri" pe ultima sută de metri
Lucrările de reamenajare şi reconstrucţie a "Complexului Memorial c.Cocieri" pe ultima sută de metri

Pe data de 11.08.2014 a fost efectuată o vizită de lucru, la reconstrucţia şi reamenajarea “Complexului Memorial al ostaşilor şi locuitorilor căzuţi din comuna Cocieri, r-nul Dubăsari”, de către viceministrul Construcţiilor şi Dezvoltării regionale a Republicii Moldova dl Anatol Zolotcov. La şedinţa de lucru au participat şi antreprenorul S.R.L. “Contavo – Com” director Victor Miţcul, şeful Inspecţiei de Stat în Construcţii dl Vasile Radu, architectorul- şef al r-lui Dubăsari dl Gheorghe Morarenco, primarul c. Cocieri dl Ion Miţcul.
La faţa locului a fost discutat termenul de executare a complexului memorial, la care antreprenorul dl Victor Miţcul a prezentat orarul de îndeplinire a lucrărilor de construcţie, din care rezultă, că lucrările vor fi finalizate în termenul stabilit. Astfel, la data de 23 august se preconizează darea în exploatare a memorialului la care vor participa şi cofinanţatorii de la Sankt – Petersburg.
 Viceministrul dl A. Zolotcov a rămas satisfăcut de mersul lucrărilor şi de faptul că acestea vor fi finalizate în timp.

Elena Gheorghiţa, corector

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Lucrările de reamenajare şi reconstrucţie a "Complexului Memorial c.Cocieri" pe ultima sută de metri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta