Harta site-ului
Ajutor
Locuitorii platoului Coşniţa astăzi comemorează 20 ani de la declanşarea conflictului armat de pe Nistru
Locuitorii platoului Coşniţa astăzi comemorează 20 ani de la declanşarea conflictului armat de pe Nistru

Conducerea raionului, militari, combatanţi şi văduve ale cetăţenilor căzuţi în conflictul de pe Nistru vor depune astăzi flori la Monumentul eroilor căzuţi pentru Integritatea Republicii Moldova în războiul din anul 1992 din satul Coşniţa, cu prilejul comemorării a 20 ani de la declanşarea conflictului armat de pe Nistru din anul 1992.

La acţiunea de comemorare vor participa Preşedintele raionului Dubăsari Grigore POLICINSCHI, Ministrul afacerilor interne Alexei ROIBU, Ministrul apărării Vitalie MARINUŢĂ, locuitori atît ai raionului Dubăsari cît şi din teritoriul Republicii Moldova.

După desfăşurarea mitingului-recviem, combatanţii îşi vor comemora camarazii la masa de pomenire, organizată în cadrul Centrului de odihnă Prietenia.

La conflictul armat din 1992 au participat circa 29 mii de persoane, din care 386 au decedat, iar alte 284 au fost schilodite. În conformitate cu hotărîrea Parlamentului din 26 februarie 2010, ziua de 2 martie este numită Ziua Memoriei.

Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Locuitorii platoului Coşniţa astăzi comemorează 20 ani de la declanşarea conflictului armat de pe Nistru - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta