Harta site-ului
Ajutor
Locuitorii din Raionul Dubăsari vor beneficia de servicii publice mai operative
Locuitorii din Raionul Dubăsari vor beneficia de servicii publice mai operative

Locuitorii din Raionul Dubăsari vor putea beneficia de servicii publice mai operative şi calitative oferite de Centrul Multifuncţional al Agenţiei Servicii Publice, care se preconizează a fi construit în satul Coşniţa.
Implementarea proiectului respectiv a fost discutată de Preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI, Directorul Agenţiei Servicii Publice dl Serghei RAILEAN şi Deputatul în Parlamentul Republicii Moldova dna Violeta IVANOV, în cadrul unei întruniri de lucru desfăşurate luni 27 mai, anul curent, la Consiliul Raional Dubăsari.
Realizarea acestui proiect este iniţiativa Preşedintelui raionului Dubăsari şi are drept scop îmbunătăţirea serviciilor publice oferite pentru cetăţenii din Raionul Dubăsari. Dl POLICINSCHI a menţionat că necesitatea unui astfel de centru în Raionul Dubăsari este destul de importantă, având în vedere că va fi soluţionată problema rândurilor interminabile ce se creează în special la serviciile publice oferite de Serviciul Stare Civilă şi Secţia de evidenţă şi documentare a populaţiei din raion. Această situaţie în mare măsură se creează datorită numărului mare de solicitări din partea cetăţenilor din raioanele Dubăsari şi Grigoriopol din regiunea transnistreană, care apelează la serviciile date. De asemenea, în acest centru va fi posibilă reîntoarcerea în teritoriu a unor servicii publice, care au fost restructurate în filialele ce aparţin Raionului Criuleni, iar cetăţenii din localităţile noastre sunt nevoiţi să se deplaseze la distanţe mari pentru a putea beneficia de careva servicii.
Directorul I.P. "Agenţia Servicii Publice" a menţionat că susţine iniţiativa dlui Preşedinte şi a asigurat că menirea Centrului Multifuncţional este să aducă serviciile publice mai aproape de cetăţeni. Comasarea serviciilor presupune ca cetăţenii să fie scutiţi de drumuri inutile de a merge în diferite instituţii, de a bate la diferite uşi pentru un certificat şi îşi vor putea perfecta rapid şi comod actele.
Sperăm că în timp cât mai restrâns vor fi elaborate toate actele necesare pentru implementarea acestui proiect, iar cetăţenii din Raionul Dubăsari se vor bucura de servicii publice moderne, calitative, bazate pe tehnologii informaţionale.

Ecaterina RACOVEŢ,
şef Secţie informare, transparenţă
şi relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Locuitorii din Raionul Dubăsari vor beneficia de servicii publice mai operative - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta