Harta site-ului
Ajutor
Locuitorii din Cocieri nu dispun de apă potabilă
Locuitorii din Cocieri nu dispun de apă potabilă

Conform programului de activitate al Preşedintelui raionului Dubăsari, dl Grigore POLICINSCHI, astăzi, un grup de 8 persoane, locuitori din satul Cocieri, au fost primiţi în audienţă de către domnul preşedinte. În cadrul audienţei, aceștia au abordat problema aprovizionării cu apă potabilă a gospodăriilor, fiind deconectaţi de la reţea deja de cîteva luni. Localnicii au solicitat implicarea autorităţii executive raionale întru soluţionarea problemei privind aprovizionarea celor 100 gospodării cu apă şi susţinerea financiară pentru procurarea unei pompe de apă.

În cadrul discuţiilor, petiţionarii au menţionat că problema dumnealor a apărut odată cu procurarea lotului de pămînt unde este amplasat turnul de apă de către Ursul Aliona. În urma procurării terenului, dna Ursu pretinde că şi turnul, respectiv, este proprietatea dumneaei, care însă de facto este la balanţa Primăriei Cocieri. Astfel, fiecare gospodărie locală, pentru a se alimenta de la turnul de apă respectiv, este obligată să achite suma de 1200 lei aşa-numitului proprietar al turnului de apă.

În cadrul întrevederii, s-a propus de a organiza în zilele următoare o întîlnire lărgită a Preşedintelui raionului cu locuitorii satului Cocieri pentru a putea fi discutate şi  întreprinse măsurile întru încercarea de a soluţiona problemele ce au fost expuse în cadrul audienţei.


Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Locuitorii din Cocieri nu dispun de apă potabilă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta