Harta site-ului
Ajutor
Limagrein Moldova – hibrizi noi pentru fermieri
Limagrein Moldova – hibrizi noi pentru fermieri

La data de 21.08.2019,  de către ICS Limagrain Moldova (LG), a fost organizată o întrunire de lucru la lotul demonstrativ de porumb şi floarea soarelui, care a avut loc pe terenurile agricole ale agentului economic dl Driga Ștefan, amplasate după traseul Rîbnița-Tiraspol.
La întrunirea dată au fost invitați agenți economici și fermieri atât din raionul Dubăsari cât și din alte raioane învecinate, distribuitorii Limagrein, precum și reprezentanții Direcțiilor agricole ale APL.
În cadrul seminarului, cei prezenți au făcut cunoștință cu diferite soiuri noi de porumb pentru boabe, porumb pentru siloz și floarea soarelui, adaptate la condițiile meteo din zona noastră. Hibrizii de floarea soarelui au fost însămânțați după tehnologia Clasic, Clearfield, Clearfield Plus și Express.
Porumbul pentru boabe a fost însămânțat din categoria timpuriu, mediu și tardiv. Cei prezenți la întrunire au constatat că hibrizii companiei respective pe parcursul sezonului curent s-au manifestat foarte bine.
 Astfel, reprezentanții Limagrein Moldova, după prezentarea noilor hibrizi ce urmează să completeze portofoliul companiei, au îndemnat fermierii să-i cultive cu încredere, pentru că aceștia nu le vor dezamăgi așteptările. 

                 
Mihail BERZAN,
Specialist principal DAC
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Limagrein Moldova – hibrizi noi pentru fermieri - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta