Harta site-ului
Ajutor
Liderul Fan-Clubului selecţionatei Moldova în vizită la Consiliul raional Dubăsari
Liderul Fan-Clubului selecţionatei Moldova în vizită la Consiliul raional Dubăsari

Absolvenţii Şcolii Tînărului Conducător (ŞTC), se bucură de succese în activitatea lor de mai departe. Unul dintre ei este şi Dumitru Munteanu, locuitor al or. Grigoriopol, absolvent al Liceului teoretic ,,Ştefan cel Mare şi Sfînt” cu sediul în s. Doroţcaia, r-ul Dubăsari, care în prezent este Liderul Fan-Clubului selecţionatei Moldova, organizatorul fan-festivalului caritabil Moldova Fan Cup.
Dumitru la data de 13 decembrie curent, a întreprins o vizită dlui Grigore POLICINSCHI, preşedintele raionului Dubăsari, pentru a-i aduce în dar simbolurile Fan-Clubului Federaţiei Naţionale de Fotbal, jurnale exclusive a FIFA care promovează dezvoltarea fotbalului între copii şi  discuri ce prevăd popularizarea fotbalului în masă pentru copii.
De asemenea, dl Munteanu a venit cu o propunere către Consiliul raional Dubăsari de a susţine, ca partener, organizarea unui festival cultural-sportiv ,,Grossroots”, preconizat pentru vara anului 2017. Acest festival va întruni aproximativ 200 de copii. La propunerea dlui POLICINSCHI, care mereu a susţinut şi promovat activităţile cu implicarea tinerilor ce redau un mod sănătos de viaţă, ca copiii ce urmează a lua parte la Festivalul dat să fie  atît din localităţile de pe malul drept al rîului Nistru cît şi din localităţile de pe malul stîng.
În cadrul discuţiei purtate, Dumitru şi-a exprimat gratitudinea pe care o are faţă de raionul Dubăsari ,,care pentru mine este un loc aparte, specific, de gen al sufletului, iar Şcoala Tînărului Conducător m-a dezgheţat pe mine ca personalitate, a fost o perioadă extraordinară, unde mă simţeam ca acasă, perioadă în care am legat relaţii de prietenie, care persistă pînă astăzi”.
Marina LUPAŞCO,
Serviciul informare şi transparenţă 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

Liderul Fan-Clubului selecţionatei Moldova în vizită la Consiliul raional Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta