Harta site-ului
Ajutor
Liceul Teoretic ,,Ştefan cel Mare” din s. Molovata are un cabinet cu mobilă nou-nouţă
Liceul Teoretic ,,Ştefan cel Mare” din s. Molovata are un cabinet cu mobilă nou-nouţă

Elevii satului Molovata, la data de 18 aprilie i-au avut în vizită pe Preşedintele raionului Dubăsari, dl Grigore Policinschi, consilierii raionali, dl Vasile Bătrîncea şi dl Ilie Isac, şefa  Direcţiei economie, dna Liliea Cazac şi specialist Centru multifuncţional pentru copii şi tineret,  dra Ana Rus, care au adus în dar Liceului Teoretic „Ştefan cel Mare ” din s. Molovata,  un set de mobilă pentru  amenajarea unei clase ( 15 bănci, 30 scaune, o tablă , masa şi scaunul profesorului). Setul dat a fost posibil de acordat liceului cu suportul Fondului de Investiţii Sociale a Moldovei. Dl preşedinte în discursul său a ţinut să accentuieze situaţia dificilă în care se află astăzi atît raionul cît şi întreaga ţară, dar necătînd la acest fapt dumnealui împreună cu întreg Consiliul raional şi nemijlocit administraţia publică locală nu vor înceta să caute soluţii pentru îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă a locuitorilor. „Necătînd la toate greutăţile cu care ne confruntăm astăzi, ne vom strădui cîte ceva să realizăm. Împreună cu colegii din cadrul Consiliului raional, consilierii raionali am încercat să căutăm  soluţii, am bătut la uşi şi ni s-a deschis, astfel am putut să hotărîm cîte ceva din multiplele probleme”. De asemenea, a vorbit dumnealui despre poziţia sa fermă de a nu permite închiderea şcolilor în raion. Datorită susţinerii majorităţii consilierilor raionali, s-a reuşit păstrarea acestora.  „Noi la şedinţa Consiliului raional am ieşit cu iniţiativa către consilierii raionali, majoritatea  ne-au susţinut. În viziunea mea, un sat rămas fară o instituţie de învăţămînt generează închiderea satului”. La final, dl preşedinte  le-a urat elevilor  să finiseze cu rezultate cît mai bune anul de studii, iar absolvenţilor succese la examene, profesorilor sănătate şi prosperitate în procesul educativ. De asemenea, i-a indemnat pe tineri să crească patrioţi adevăraţi ai satului Molovata şi ai r-lui Dubăsari şi să se încadreze cît mai activ în acţiunile şcolare şi extraşcolare  ce se petrec în raion. 
Un cuvînt de mulţumire i s-a adus consilierului raional, agent economic în satul Molovata, Ilie Isac, pentru sprijinul acordat liceului  (aducem la cunoştinţă că dumnealui a asigurat elevii claselor  V-XII cu  cîte o chiflă şi un ceai cald ), din partea întregului colectiv didactic şi de elevi. Dl Ilie Isac  a accentuat  că şi în continuare se va strădui să ofere sprijin liceului din satul natal. 
Dna Maria Popa, directorul L.T. „Ştefan cel Mare”, din numele elevilor şi a colecticului didactica a mulţumit  Consiliului raional, pentru cadoul oferit, care va contribui la realizarea mai eficientă ale activităţilor educaţionale.

Natalia Ivanov, redactor şef

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Liceul Teoretic ,,Ştefan cel Mare” din s. Molovata are un cabinet cu mobilă nou-nouţă - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta