Harta site-ului
Ajutor
Liceul teoretic ,,Ion Creangă”din Coșnița - la 20 de ani de activitate
Liceul teoretic ,,Ion Creangă”din Coșnița - la 20 de ani de activitate

La data de 21 septembrie curent, în incinta Liceului teoretic ,,Ion Creangă'' din comuna Coșnița a fost celebrată cea de-a 20-a aniversare de la fondarea acestuia.
În fața liceului, discipolii instituției sus-menționate, însoțiți de profesori, alături de administrația instituției au dat start sărbătorii, printr-un careu festiv.
La manifestația dată, publicul a fost onorat și de prezența conducerii raionului Dubăsari, a primarului comunei Coșnița cât și a profesorilor care au fost printre primii dascăli- izvor al cunoștințelor, acum veteran ai muncii.
Preşedintele raionului Dubăsari domnul Grigore Policinschi, împreună cu vicepreşedintele doamna Maria Jimbei și şefa Direcției învățământ general doamna Larisa Braducean, au venit cu cuvinte de felicitare în adresa instituției date, mulțumindu-le profesorilor pentru activitatea rodnică,desfășurată pe parcursul anilor, elevilor dorindu-le succese la învățătură.
Totodată, conducerea raionului a înmânat cadouri liceului, ce vor contribui la dezvoltarea fizică și desfășurarea activităților extrașcolare la un nivel mai înalt și scrisoare de mulțumire adresată colectivului Liceului teoretic ,,Ion Creangă”.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Liceul teoretic ,,Ion Creangă”din Coșnița - la 20 de ani de activitate - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta