Harta site-ului
Ajutor
Legumarii se pregătesc de noul an agricol
Legumarii se pregătesc de noul an agricol

Pe data de 21 februarie 2014, în incinta Consiliului raional Dubăsari a avut loc seminarul instructiv cu problemele sectorului legumicol, avînd genericul „Particularităţile producerii legumelor în condiţiile anului 2014”, organizat de către ACSA, în comun cu Asociaţia obştească "CriulFermier” din Criuleni şi Direcţia agricultură şi cadastru a Consiliului raional Dubăsari.
Seminarul dat se include în seria seminarelor cu diferite tematici, orgnizate în semestrul I, cu concursul ACSA. Acesta este al doilea, primul fiind pe marginea cultivării viţei-de-vie, care a avut loc în oraşul Criuleni. Urmează să mai fie organizat încă un seminar, cu problemele sectorului pomicol.
La seminarul din 21 februarie au luat parte producători de legume din raionul Dubăsari şi persoane cointeresate din localităţile raionului Criuleni. În afară de producători agricoli au participat reprezentanţii Ministerului Agriculturii şi Industriei Alimentare şi din cadrul ACSA.
Participanţii la seminar, în număr de aproape 40, au manifestat un interes sporit faţă de chestiunile discutate, mai ales că informaţiile au fost prezentate de
dl Alexandru Omelciuc, legumar cu o experienţă practică înaintată, şi anume cunoscut agricultor din satul Gura Bîcului, raionul Anenii Noi, concomitent şi consultant ACSA. 

Valeriu Popuşoi
Direcţia agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Legumarii se pregătesc de noul an agricol - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta