Harta site-ului
Ajutor
Lansarea site-ului Protopopiatului de Criuleni și Dubăsari, marcată la Palatul Mitropolitan
Lansarea site-ului Protopopiatului de Criuleni și Dubăsari, marcată la Palatul Mitropolitan

La 10 februarie, la Reședința Mitropolitană, Înalt Prea Sfințitul Mitropolit Vladimir a avut o întâlnire cu câteva dintre persoanele care au depus eforturi pentru crearea și lansarea site-ului Protopopiatului de Criuleni și Dubăsari.

 Invitații, în persoanele dlui colonel Feodosie Sofianu, șeful Direcției Comunicaţii şi Protecţie Informaţională din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Prot. Lect. Dr. Veaceslav Ciorbă și Pr. Mihail Bortă, au fost însoțiți de către Prot. Mitr. Teodor Pelin, Protopop al circumscripției sus-menționate.

Adresându-se Întâistătătorului, părintele Teodor a menționat că lansarea paginii web a fost un eveniment așteptat, pentru care s-a muncit mult și cu entuziasm, punându-se un accent deosebit pe lucrul cu documentele de arhivă, spre a pune la dispoziția publicului larg date din istoria bisericilor și a activității slujitorilor din cuprinsul actualului Protopopiat de Criuleni și Dubăsari.

Mitropolitul Vladimir a venit cu aprecieri deosebite, menționând că prin lansarea acestui site se face încă un pas serios spre promovarea valorilor și istoriei ortodoxiei în spațiul mediatic autohton.

Adresându-se invitaților, Înalt Prea Sfinția Sa și-a manifestat recunoștința pentru munca pe care o depun spre binele și mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova, oferindu-le tuturor Diplome Arhierești, în speranța că aceste eforturi vor avea o continuitate rodnică și îndelungată.

La rândul lor, toți cei prezenți au mulțumit Arhiereului pentru cuvintele frumoase și pentru bunăvoința manifestată, declarându-se dispuși să muncească și mai departe pentru promovarea valorilor ziditoare.

 De menţionat că site-ul Protopopiatului de Criuleni și Dubăsari  http:http://protopopiat-criuleni-dubasari.md/ este o primă încercare de prezenţă în internet a unui Protopopiat din cadrul Mitropoliei Moldovei.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Lansarea site-ului Protopopiatului de Criuleni și Dubăsari, marcată la Palatul Mitropolitan - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta