Harta site-ului
Ajutor
Lansarea Săptămînii Naţionale a Voluntariatului
Lansarea Săptămînii Naţionale a Voluntariatului

În perioada 19-26 octombrie curent în toate raioanele din Republica Moldova lansează ediţia a VIII-a a Săptămînii Naţionale a Voluntariatului 2014 „Hai în gaşca voluntarilor!”.
Săptămîna Naţională a Voluntariatului este cel mai mare eveniment naţional anual de promovare a voluntariatului care mobilizează întreaga societate pentru a promova voluntariatul şi implicarea civică a comunităţii. Pe parcursul a 8 zile se realizează - cu implicarea activă a autorităţilor locale şi centrale, organizaţiilor societăţii civile, mass mediei naţionale şi locale, responsabil social, persoanelor publice, cetăţenilor etc. – campanii de sensibilizare, dezbateri pe domeniul voluntariat, acţiuni de binefacere, acţiuni de salubrizare, şezători, acţiuni de sănătate, etc.
În acest context, Consiliul raional încurajează autorităţile publice locale să-şi promoveze la nivel local voluntariatul prin diferite activităţi din domeniile: social şi comunitar; de asistenţă şi protecţie socială; de protecţie a drepturilor omului; de ocrotire a sănătăţii; cultural; artistic; de protecţie a mediului; educaţional; ştiinţific; umanitar; sportiv; de organizare a activităţii de voluntariat, precum şi alte domenii de utilitate publică.

Ana Berzan, specialist superior în relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
DGhFoNZihB
2017-06-22 02:31:32
Smart thknniig - a clever way of looking at it.
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Lansarea Săptămînii Naţionale a Voluntariatului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta