Harta site-ului
Ajutor
LA VÎRSTA ÎNCEPUTURILOR
LA VÎRSTA ÎNCEPUTURILOR


Nu este neapărat să fii rudă sau prieten de mulţi ani sau să colaborezi de mai mulţi ani – este important ca pe parcursul acestor ani să întîlneşti persoana, căreia, în convorbirile avute pe parcursul anilor, să-i  înţelegi  simplitatea şi sinceritatea în dialogurile avute.
    Aşa persoană este şi dl Semion Urîtu, atingînd la acest timp  vîrsta sa de pensionare.
 După terminarea studilor respective, o bună parte din activitatea sa (1980-2004) a fost consacrată domeniului agricol, începînd ca controlor de producţie şi devenind şef de secţie „Zolonceni” a uzinei de conserve Coşniţa, Dubăsari. Apoi sătenii din Ustia îi încredinţează de două ori mandatul de  primar al satului.
    Actualmente dl Semion Urîtu nu se lasă de domeniul agricol, activează în cadrul Întreprinderii Individuale  "S. Urîtu”, care se ocupă, preponderent, de producerea seminţelor de legume performante, fiind de nenumărate ori laureat al Expoziţiilor Internaţionale petrecute anual în cadrul CIE„MoldExpo”, or. Chişinău.
    Cu prilejul  vîrstei jubiliare, Direcţia agricultură şi cadastru Vă aduce cele mai sincere  urări de sănătate şi activitate rodnică mai departe pe tărîmul agricol.

                    Colaboratorii Direcţiei agricultură şi cadastru

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

LA VÎRSTA ÎNCEPUTURILOR - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta