Harta site-ului
Ajutor
La mulţi ani stimaţi medici şi farmacişti !
La mulţi ani stimaţi medici şi farmacişti !

Stimaţi lucrători medicali, farmacişti din raionulDubăsari !

Vă adresez cordiale felicitări cu prilejul Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului şi Vă aduc în dar florile consideraţiunii şi recunoştinţei pentru munca nobilă pe care o înfăptuiţi zi de zi fără precupeţire, pentru generozitatea, grija pe care o manifestaţi pentru cei cu durere, pentru că în pofida tuturor greutăţilor mereu, cu destoinicie şi dăruire de sine, staţi la straja sănătăţii noastre.

Dumneavoastră sunteţi acei care aduceţi bucuria continuităţii neamului în fiecare familie, care dăruiesc o rază de speranţă suferindului, tratează boala şi sufletul, în baza simplei chemări a inimii.

În această zi Vă aduc sincere mulţumiri pentru devotamentul în munca de fiecare zi,pentru insistenţa şi ardoarea profesională în salvarea vieţii şi sănătăţii populaţiei raionului Dubăsari, pentru sîrguinţa şi căldura omenească ce o dăruiţi pacienţilor Dumneavoastră. Vă doresc din suflet sănătate, prosperitate, optimism, fericire, pace în familiile Dumneavoastră, bucurie de la cei dragi şi o dorinţă permanentă de salvare a vieţii şi sănătăţii omeneşti.

Cu respect,
      Preşedintele raionului
              Grigore POLICINSCHI

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

La mulţi ani stimaţi medici şi farmacişti ! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta