Harta site-ului
Ajutor
LA MULŢI ANI DOMNULE PREŞEDINTE GRIGORE POLICINSCHI!
LA MULŢI ANI DOMNULE PREŞEDINTE GRIGORE POLICINSCHI!

Stimate Domnule Preşedinte, din numele colegilor şi consilierilor raionali din cadrul Consiliului raional, permiteţi-ne să Vă adresăm cele mai sincere felicitări cu ocazia sărbătoririi zilei Dumneavoastră de naştere pe data de 25 ianuarie, simbol al aprecierii noastre față de dedicația și atitutidea pe care o aveți pentru fiecare dintre noi!
Acest eveniment ne oferă şi mai mult oportunitatea să apreciem înalt eforturile profesionale depuse de către Dumneavoastră în realizarea scopurilor comune bine determinate și să Vă subliniem calităţile profesionale, perseverenţa, onestitatea şi responsabilitatea pe care le manifestaţi zilnic în abordarea diferitor dificultăți, iar aceste succese au fost obţinute graţie spiritului de echipă, devotamentului şi capacităţii Dumneavoastră de a percepe şi soluţiona cele mai diverse şi complicate probleme. Conştientizăm cu toţii că tot ceea ce s-a realizat şi se realizează în raion e pentru oameni, pentru binele şi bunăstarea lor. De aceea astăzi aveţi tot respectul şi recunoştinţa din partea tuturor.
Am vrea să Vă ştim mereu energic, plin de viaţă, cu suflet mare şi frumos, cu dragoste de ţară şi de neam precum sunteţi, să treceţi temerar peste obstacolele şi greutăţile ce vă apar în cale, asigurîndu-vă că noi vom fi alături, Vă vom susţine în toate iniţiativele frumoase pe care le preconizaţi întru promovarea în continuare a valorilor noastre cultural-umane, întru prosperarea și creşterea bunăstării cetăţenilor din raionul Dubăsari. Şi pentru că o zi din frumoasa iarnă Vă aparţine în exclusivitate, Vă dorim în această zi minunată şi binecuvîntată să fiţi scăldat în apa sănătăţii, a bucuriei, a dragostei şi fericirii. La Mulți Mulţi Ani!
 
Cu cele mai alese sentimente de înaltă consideraţiune,
Consilierii raionali, Aparatul Preşedintelui raionului,
şefii de direcţii şi secţii din cadrul Consiliului raional
 
 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

LA MULŢI ANI DOMNULE PREŞEDINTE GRIGORE POLICINSCHI! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta