Harta site-ului
Ajutor
La Mulți Ani cu ocazia zilei de naștere pentru Dumitru ȘIȘCANU,Șeful Inspectoratului de Poliție Dubăsari
La Mulți Ani cu ocazia zilei de naștere pentru Dumitru ȘIȘCANU,Șeful Inspectoratului de Poliție Dubăsari

Stimate domnule Dumitru ȘIȘCANU!

Astăzi, când marcați încă o aniversare, îmi face o deosebită plăcere să mă adresez Dumneavoastră pentru a vă transmite cele mai calde urări de bine și sănătate cu ocazia zilei dumneavoastră de naștere şi să vă felicit pentru modul exemplar în care vă îndepliniţi misiunea de serviciu. 
Suntem în stare de urgență, iar dumneavoastră, fiind militar, resimțiți mai accentuat privațiunile și restricțiile impuse de aceasta. În aceste momente, locuitorii raionului Dubăsari se bazează inclusiv pe dumneavoastră pentru a trece prin această perioadă dificilă, sunteți cei care, alături de personalul medical, polițiști, militari, oferiți stabilitate socială și speranță.
Să aveți multă sănătate, familie fericită, mult curaj și rezultate faimoase în îndeplinirea sarcinilor principale. În continuare, vom contribui împreună la depășirea greutăților și să garantăm siguranță și liniște cetățenilor raionului Dubăsari.
Vă mulțumesc frumos pentru asigurarea ordinei publice și promptitudinea în cazul aparițiilor unor greutăți.
Vă urez, anul acesta, La mulți ani!, cu dorința de a ne întâlni, cât mai repede, pentru a vă saluta și a vă strânge mâna, ca semn al datoriei împlinite.
 
Cu mult respect,
Grigore FILIPOV
Președintele raionului Dubăsari

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

La Mulți Ani cu ocazia zilei de naștere pentru Dumitru ȘIȘCANU,Șeful Inspectoratului de Poliție Dubăsari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta