Harta site-ului
Ajutor
LA MULȚI ANI !!!
LA MULȚI ANI !!!

Multstimate Domnule Vladimir VANCEA, şef al Direcţiei asistenţă socială şi protecţia familiei

În această zi luminoasă şi plină de semnificaţie, avem deosebita plăcere să Vă adresăm cele mai sincere felicitări şi urări de bine cu prilejul aniversării DVS! Această felicitare reprezintă un simbol al aprecierii noastre față de dedicația și atitutidea pe care o aveți pentru  fiecare dintre noi!

Vă dorim multă sănătate, fericire, creativitate, noi iniţiative şi performanţe. Fie ca planurile propuse să se materializeze şi să atingeți  noi culmi ale succesului. În plan personal, vă dorim din suflet cer senin, pace în casă, sănătate, fericire, bunăstare şi realizarea tuturor aspiraţiilor.

Astazi avem o oportunitate în plus ca să  apreciem înalt eforturile profesionale depuse de către DVS în realizarea unor scopuri comune bine determinate și să vă subliniem  calităţile profesionale, perseverenţa, onestitatea şi responsabilitatea pe care le manifestaţi zilnic în abordarea diferitor dificultăți, iar aceste succese au fost obţinute graţie spiritului de echipă, devotamentului şi capacităţii DVS de a percepe şi soluţiona cele mai diverse probleme.

Să vă dea Domnul sănătate şi putere să luptaţi pentru idealurile dumneavoastră.

Să aveţi parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de cei dragi și satisfacție din munca nobilă pe care o practicați!

Visele de astăzi să devină realitate, speranțele de mîine impliniri, iar gîndul bun și fericirea să vă însoțească mereu.

La Mulți Ani!

Cu profundă considerație,

Colectivul Direcției asistență socială și protecția familiei

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

LA MULȚI ANI !!! - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta