Harta site-ului
Ajutor
La Liceul Teoretic "Holercani" continuă lucrările de renovare cu suportul financiar al Uniunii Europene
La Liceul Teoretic "Holercani" continuă lucrările de renovare cu suportul financiar al Uniunii Europene

La data de 13 noiembrie 2020, a fost organizată o ședință de lucru cu privire la implementarea proiectului “Sporirea eficienței energetice a Liceului Teoretic Holercani“. La întrunirea dată a participat, Dmitri Popa vicepreşedintele raionului, Eugeniu Pelevan consultantul regional GIZ, Oleg Secrieru, șef Secţia management proiecte ADR Centru, Denis Ţurcanu, director SRL Vladcongrup, agentul economic şi alţi  specialiști implicați în monitorizarea proiectului.
În cadrul vizitei pe șantierul de lucru, specialiștii din domeniu, s-au documentat despre situația curentă privind implementarea proiectului și au luat act de cunoștință vizavi de aspectele legate de neconcordanțele proiectului tehnic și situația curentă de pe șantier.
Antreprenorul SRL „Vladcongrup” dl Denis Țurcanu a informat grupul instituit pentru monitorizarea realizării și implementării cu success a proiectului, despre lucrările realizate la moment în  blocul 1b (sală sportivă), unde au loc lucrări de reabilitare a acoperișului, de izolare a pereților, la prima etapă sistemul de apă şi canalizare, sistemul de încălzire.
Lucrările se desfășoară într-un ritm alert, blocul 1b sala spoertivă  a liceului fiind transformat, practic, într-un șantier de proporții, unde se lucrează la maximă capacitate, astfel încât lucrările preconizate să fie executate în volum maximal posibil, cât mai ține vremea bună.
Măsura investițională „Sporirii eficienței energetice a liceului teoretic „Holercani" raionul Dubăsari" este finanțată de către Uniunea Europeană în cooperare cu proiectul „Modernizarea Serviciilor Publice Locale în Republica Moldova", care este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în parteneriat cu Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și sprijinit financiar de Ministerul German pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare (BMZ).
Zinovia SÎREŢANU,
Secția construcții, gospodărie comunală și dezvoltarea teritoriului

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

La Liceul Teoretic "Holercani" continuă lucrările de renovare cu suportul financiar al Uniunii Europene - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta