Harta site-ului
Ajutor
La Guvern s-a desfășurat o ședință comună a membrilor executivului cu Președinții de raioane și Primari
La Guvern s-a desfășurat o ședință comună a membrilor executivului cu Președinții de raioane și Primari

Astăzi, 10 decembrie curent, la Guvern s-a desfășurat o ședință comună a membrilor Guvernului cu participarea Președinților de raioane și Primarii orașelor Chișinău și Bălți. Ședința dată a fost prezidată de către Prim-ministru Republicii Moldova Ion CHICU, având ca scop asigurarea unui dialog eficient dintre Guvern și reprezentanții autorităților administrației publice locale de nivelul II.
Președintele raionului Dubăsari dl Grigore FILIPOV, cât și ceilalți conducători ai autorităților publice locale noi aleși, au fost felicitați de către Prim-ministru pentru rezultatele obținute în urma scrutinului din 20 octombrie.
În cadrul ședinței date au fost puse în discuție mai multe subiecte ce țin de activitatea reprezentanților APL, problemele cele mai importante cu care se confruntă conducătorii, cât și a fost identificat un mecanism de o conlucrare mai eficientă între cele două structuri.
În acest context, Prim -ministru a subliniat faptul că asemenea ședințe de lucru trebuie să aibă loc trimestrial. Ion CHICU a declarat că toți miniștrii vor efectua săptămânal vizite de lucru în raioanele țării, iar practica de a organiza ședințele Guvernului în teritoriu ar putea fi reluată.
Astfel, în scopul consolidării relațiilor dintre autoritățile administrației publice centrale și cetățenii din raionul Dubăsari, precum și soluționării operative a problemelor cu care aceștea se confruntă, Guvernul preconizează pentru data de 13 decembrie organizarea vizitei în teritoriu raionului Dubăsari a domnului Alexandru FLENCHEA, Viceprim-ministru pentru reintegrare.
 
Tatiana GHERB,
Specialist principal, relații cu publicul

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

La Guvern s-a desfășurat o ședință comună a membrilor executivului cu Președinții de raioane și Primari - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta