Harta site-ului
Ajutor
La Coşniţa s-a deschis un centru comercial modern
La Coşniţa s-a deschis un centru comercial modern

De pe data de 3 martie curent, în localitatea Coşniţa şi-a început activitatea centrul comercial "VIANCA", aflat chiar în centrul satului. Centrul comercial este dotat cu utilaj şi design modern, aplasat într-o clădire nou construită, cu loc pentru parcare, cu un spectru larg de produse pentru comercializare. 
Conform informaţiei prezentate de administratorul centrului dl Victor BULAT, marketul îşi propune ca prioritate şi imagine prestarea de servicii calitative cu un preţ avantajos la produsele expuse pentru realizare, zilnic cu începere de la orele 8:00 pînă la 22:00. Consumatorul va fi asigurat cu o atenţie calificată din partea personalului şi administraţiei, inclusiv o gamă largă de produse alimentare, fructe, legume, cofetărie, băuturi şi multe altele, de o calitate superioară. 
Deschiderea centrului "VIANCA" aduce un beneficiu esenţial şi o imagine pozitivă, nu doar proprietarilor dar şi comunei Coşniţa, administraţiei pubice locale, datorită faptului că sînt create 9 noi locuri de muncă, inclusiv surse suplimentare în bugetul local şi aspectul de amenajare a străzii centrale atractiv. 

În cadrul întîlnirii Preşedintelui raionului dl Grigore POLICINSCHI cu proprietarii şi angajaţii acestui centru comercial, conducătorul raionului a solicitat să fie atrasă atenţia la calitatea produselor expuse spre vînzare, respectarea cadrului legal de angajare în cîmpul muncii, achitarea salariului regulamentară, respectarea normelor sanitare şi tehnica securităţii la locul de muncă. Respectiv, Preşedintele raionului le-a dorit cît mai mulţi cumpărători şi profit pentru aşi desfăşura activitatea pe o perioadă cît mai îndelungată. Inclusiv a îndemnat proprietarii să realizeze şi alte investiţii în domeniul antreprenoriatului şi micului bussines, pentru a asigura noi locuri de muncă şi o dezvoltare continuă a atractivităţii localităţilor rurale şi a raionului Dubăsari în întregime. 
La rîndul lor, proprietarii au menţionat satisfacţia pentru faptul că autorităţile publice locale de ambele niveluri au susţinut realizarea proiectului dat, specificînd interesul de a organiza activitatea centrului pentru ca consumatorul să fie mulţumit, avînd în acelaşi timp interesul de a lărgi pe parcurs spaţiul comercial. 

Deschiderea oficială a centrului "VIANCA" se preconizează pentru data de 8 martie.

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

La Coşniţa s-a deschis un centru comercial modern - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta