Harta site-ului
Ajutor
La Coşniţa FISM-ul adună tinerii de pe ambele maluri ale Nistrului
La Coşniţa FISM-ul adună tinerii de pe ambele maluri ale Nistrului

La invitaţia directorului executiv al Fondului Local de Susţinere Socială din Moldova dl Boris PAPADIUC, preşedintele raionului Dubăsari dl Grigore POLICINSCHI a participat ieri, 1 mai, la deschiderea programului „Vocaţia mea”, proiect la care au participat  reprezentanţi de pe ambele maluri ale rîului Nistru, iniţiat şi realizat de FISM cu suportul financiar al Japoniei şi Băncii Mondiale.

În cadrul acestui proiect, care va derula în două etape (1,2 mai şi 8,9 mai) în incinta Centrului raional de odihnă pentru copii şi tineret Prietenia din s. Coşniţa, vor participa copii şi tineri, părinţii acestora, moderatori din cadrul societăţii civile din republică, locuitori de pe ambele maluri ale r. Nistru, în număr de peste 140 persoane.


Scopul acestui eveniment este promovarea valorilor democratice, relaţiilor de prietenie şi comunicare, promovarea capacităţilor personale intelectuale, fizice şi spirituale în proces participativ.


La ceremonia de deschidere au luat parte, de asemenea, viceministrul Tineretului şi Sportului în exerciţiu, dl Octavian BODIŞTEANU, directorul executiv FISM dl Boris POPADIUC, reprezentanţii învăţămîntului, culturii, tineretului şi sportului din cadrul Consiliului raional Dubăsari, profesori şi antrenori din instituţiile de învăţămînt din Coşniţa, Pîrîta, Corjova şi Roghi. 


Preşedintele raionului Gr. POLICINSCHI a apreciat pozitiv colaborarea şi comunicarea dintre autorităţile locale, organizaţiile nonguvernamentale din raion şi Fondul Local de Susţinere Socială din Moldova, menţionînd importanţa acestora pentru a avea o continuitate.


Totodată, dl preşedinte a menţionat că datorită implicării locuitorilor şi cu susţinerea FISM-ului, pe parcursul ultimilor 15 ani, în raionul Dubăsari au fost realizate peste 30 proiecte investiţionale în domeniul învăţămînt, infrastructură, cultură, tineret, sport ceea ce a adus un suport considerabil pentru îmbunătăţirea condiţiilor de trai locuitorilor din raionul Dubăsari.

Pentru vizualizarea mai multor poze tastaţi aici

Ec. Racoveţ
şef Serviciul relaţii cu publicul

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

La Coşniţa FISM-ul adună tinerii de pe ambele maluri ale Nistrului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta