Harta site-ului
Ajutor
Kickboxerii din raionul Dubăsari-campioni
Kickboxerii din raionul Dubăsari-campioni

În perioada 17-20 octombrie 2013  în or. Chișinău s-a desfăşurat Campionatul municipiului Chișinău la kickboxing,versiunile kick-light și K-1.La turneul dat au participat peste 360 de sportivi din diferite localităţi ale Republicii Moldova,. Echipa Şcolii Sportive Raionale a fost compusă şi reprezentată la acest Campionat în numar de 20 sportivi şi antrenorul echipei, Andrian Gherlac.

Copiii sînt elevi ai gimnaziului s. Pîrîta și din centrul CONCORDIA-orăşelul copilariei, sportivi din s. Coșnița , Doroțcaia care la fel frecventează secția de kickboxing. La sosirea în or Chișinău la orele 15-00 sportivii au făcut cîntarul pentru a li se permite participarea la lupte. Regula kick-light permite lovituri de braţe şi picioare în diferite părţi ale corpului dar mai ușoare pentru a nu trauma adversarul, însă și cu aceste reguli au persistat diferite traume și lupte foarte dure. Categoriile de vîrstă a sportivilor noștri variau de la 6 ani pînă la 18 ani. Lupta  la copii a durat 3 runde a cîte 1 min runda, la tineret și seniori a cîte 2 min runda. Turneul s-a desfășurat cu susținerea Direcției generale Educație Tineret și Sport a municipiului Chișinău, Federației Naționale Oriental Kickboxing. La deschiderea Turneului au participat reprezentanți a CNO, dl Victor Peicov, ministrul Tineretului și Sportului, dl  Octavian Bodișteanu.

Luptele au durat 3 zile şi în tot acest răstimp am trăit  multe emoții pozitive care au arătat nivelul de pregătire al tuturor sportivilor. Discipolii SSRTJ s-au întors de la acest Campionat cu 8 medalii de aur, 4 medalii de argint şi 5 de bronz. Este  o evoluție foarte bună pentru echipa ȘSRTJ și cred că nu am dezamăgit suporterii noștri. Campionii noștri au devenit:

                            Medaliați cu Aur

1.Boșcanean Igor (Pîrîta) -33 kg

2.Zagaevschii Pavel (Concordia)-30 kg

      3. Muntean Alexandru (Concordia)-23 kg 

      4. Amare Cezar (Concordia)-19 kg

      5.Țurcan Semion (Pîrîta)-74 kg 

      6. Bacioi Vadim (Doroțcaia)-79 kg 

      7. Darmancev Dumitru (Coșnița)-84 kg

      8.  Bucătaru Sergiu (Pîrîta)-39 kg

                    Medaliați cu argint

 1. Railean Artiom (Concordia) -19 kg

 2. Bejenari Marcel (Concordia)- 39 kg

3. Perevozchina Galina (Concordia)-44 kg

4. Vatav Andrian (Coșnița)-79 kg  Tineret

Medaliați cu bronz

1.Coropcevschii Petru (Concordia)- 30 kg

2.Serbul Roman (Pîrîta)-51 kg

3.Verlan Tudor (Pîrîta)-57 kg

4.Gonța Eduard (Concordia)-57 kg

5.Tincul Vlad (Pîrîta)—33 kg

Participanți

Bulat Nicu (Coșnița)-67 kg

Muntean Victor (Concordia)-28 kg

Larionov Cristi (Pîrîta)-30 kg

Sportivii au disputat cîte 3-4 lupte pentru a ajunge în finale. A fost un Campionat foarte greu și sperăm ca să arătăm așa rezultate și la Campionatul R. Moldova care va fi în luna decembrie.

Mulţumim foarte mult Președintelui Raionului Dubăsari d-lui Gr. Policinschi care permanent susține tinerii din localitățile noastre, d-lui Mihai Iavița specialist tineret și sport care ne-a susținut foarte mult la acest campionat, directorului ȘSRTJ d-lui V. Nagalisov, d-nei  Ramona Gotteszman, director Concordia -Orăşelul Copilăriei care permanent sînt alături de noi, nu au fost indiferenți şi au crezut în puterile noastre  la fel le multumim pentru susţinerea acordată la fiecare competiţie. Din partea noastră le dorim multă sănătate şi sperăm la conlucrare eficientă pe viitor. Sportivilor le dorim multă sănătate și mai puține traume.

 

                                                                         Andrian Gherlac, antrenorul ȘSRTJ,Clubului Sportiv de Arte Marțiale «RESPECT-GYM»

 

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  dubasari@list.ru

Kickboxerii din raionul Dubăsari-campioni - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta